Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
24 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Αποστολή» -Μασούτης: στόχος η διανομή 2 εκατ. γευμάτων.

ΑρχικήΝέα«Αποστολή» -Μασούτης: στόχος η διανομή 2 εκατ. γευμάτων.
spot_img

cibum team

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους προχώρησαν σήμερα η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω της «Αποστολής», και η «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», με σκοπό την υλοποίηση του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» για τη στήριξη οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας.
Το σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη στην Αρχιεπισκοπή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τον κ. Ιωάννη Μασούτη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, παρουσία του γενικού διευθυντή της «Αποστολής», Κωνσταντίνου Δήμτσα. Το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει τη διανομή χιλιάδων δεμάτων με τρόφιμα, σε οικογένειες των ακριτικών περιοχών που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις, ενώ παράλληλα καλύπτονται και ανάγκες σε άλλες περιοχές της χώρας. 
«Η συνεργασία αυτή είναι ένας μεγάλος σταθμός στην ιστορία της ‘’Αποστολής”», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ευχήθηκε «να προοδεύσουμε, ώστε να μη χρειάζεται να αυξάνονται τα δέματα, αλλά να μειώνονται. Η βοήθειά σας να χρησιμοποιείται σε άλλους στόχους. Αυτό είναι όνειρο και η ευχή μας και γι’ αυτό πρέπει να εργαζόμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλη η Ελλάδα». 
Από την πλευρά του, ο κ. Μασούτης ευχήθηκε «να μη χρειάζεται ο κόσμος τη δική μας ανάγκη» και σημείωσε πως «κλείνοντας τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, έχουμε ξεπεράσει τα 1.700.000 γεύματα και έχουμε σκοπό να ξεπεράσουμε τα δύο εκατομμύρια».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα