Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στη Νυρεμβέργη η επόμενη Διεθνής έκθεση για βιολογικά προϊόντα.

ΑρχικήΝέαΣτη Νυρεμβέργη η επόμενη Διεθνής έκθεση για βιολογικά προϊόντα.
spot_img

cibum team

H BioFach είναι η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση για προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και οργανικές / οικολογικές τροφές η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022 μαζί με τη Vivaness που αφορά τον τομέα φυσικών καλλυντικών.
Συμμετέχουν 3.792 εκθέτες 70 % εκ των οποίων εκτός Γερμανίας και 47.000 Επαγγελματίες επισκέπτες από 136 χώρες.
Η BioFach είναι η μεγαλύτερη και πιο γνωστή εμπορική έκθεση αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα. Οι τομείς τους οποίους καλύπτει είναι: – Οργανικά βιολογικά τρόφιμα – Φρούτα και λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας – Υγιεινές τροφές, delicatessen βιολογικής προελεύσεως – Κρέατα και αλλαντικά, θαλασσινά είδη βιολογικής παραγωγής / εκτροφής – Γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά βιολογικής παραγωγής – Κατεψυγμένα φαγητά – Αρτοσκευάσματα – Φυσικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας – Αντίδοτα, αναλγητικά – Εξοπλισμό κατοικίας (έπιπλα, διακόσμηση) – Παιχνίδια και δώρα από φυσικές πρώτες ύλες, ενδυμασία. Για το κοστολόγιο συμμετοχής καθώς και την αίτηση πατήστε ΕΔΩ. 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα