Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τα αλλαντικά Fratelli Beretta

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΑυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τα αλλαντικά Fratelli Beretta
spot_img

Πάνω από 100 σαλμονελώσεις σε 33 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αυξήθηκε ο αριθμός των τροφικών δηλητηριάσεων από σαλμονέλα σε αλλαντικά Fratelli Beretta στις ΗΠΑ. Από 47 που είχαν αναφερθεί στη προηγούμενη ειδοποίηση συνολικά 104 άτομα μολύνθηκαν από το στέλεχος της σαλμονέλας  σε 33 πολιτείες. Από τα 92 άτομα με διαθέσιμες πληροφορίες, οι 27 νοσηλεύτηκαν. Η εταιρεία έχει ανακαλέσει μέχρι στιγμής 5 τόνους προϊόντων.  Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που υπόκεινται σε ανάκληση και τις ετικέτες των προϊόντων εδώ .  

Σύμφωνα με το CDC

  • Από τα 68 άτομα που ερωτήθηκαν, 50 (74%) άρρωστοι ανέφεραν ότι κατανάλωσαν διάφορα αλλαντικά.
  • 25 άτομα παρείχαν συγκεκριμένες πληροφορίες ή αρχεία καρτών αγοραστών, τα οποία ανέφεραν μάρκες κρεάτων αλλαντικών που παράγονται από την Fratelli Beretta.
  • Το στέλεχος της επιδημίας βρέθηκε σε μία συσκευασία προϊόντων αλλαντικών Fratelli Beretta.
  • Η έρευνα για την επιδημία ολοκληρώθηκε, αλλά τα προϊόντα που ανακλήθηκαν έχουν εξάμηνη διάρκεια ζωής, επομένως ενδέχεται να εξακολουθούν να βρίσκονται στα σπίτια των καταναλωτών.
  • Τα προϊόντα που ανακλήθηκαν πωλήθηκαν σε εθνικό επίπεδο με πολλές επωνυμίες, όπως Aldi, Beretta, Black Bear, Busseto, Culinary Tour, Dietz and Watson, Lidl, Publix, Salumi Artigianali. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο