Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Εφιάλτης στην κουζίνα” σε εστιατόριο της Βρετανίας

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια Τροφίμων"Εφιάλτης στην κουζίνα" σε εστιατόριο της Βρετανίας
spot_img

Εικόνες τρόμου σε κινέζικο εστιατόριο στην περιοχή Banstead της Βρετανίας κατέγραψε επιθεωρητής σε μια επίσκεψη ελέγχου.

Ξέρουμε πως τα εστιατόρια και τα καταστήματα εστίασης μπορεί να μην αποτελούν πάντα υπόδειγμα καθαριότητας. Αλλά πόσο βρώμικα μπορεί να είναι; Το παράδειγμα ενός επιθεωρητή, ο οποίος ανακάλυψε τις εγκαταστάσεις σε ένα κινέζικο εστιατόριο να είναι απαράδεκτα βρώμικες, θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Η εικόνες μπορεί να τρομάξουν ακόμα και τον Gordon Ramsay.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα Mirror, o επιθεωρητής χαρακτήρισε την καθαριότητα στο κινέζικο εστιατόριο «φρικιαστική». Το «Royal China», στο Banstead, πέρασε από επιθεώρηση στις 4 Δεκεμβρίου 2021, μόνο και μόνο για να διαπιστωθεί ότι, η καθαριότητα της δομής και του εξοπλισμού ήταν πολύ κακή. Έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία, με σκορ 0\5.

Υπήρχε μεγάλη ποσότητα  λίπους, βρωμιάς και υπολειμμάτων τροφών, τα οποία «ήταν εμφανή παντού”, σύμφωνα με τον υπεύθυνο περιβαλλοντικής υγείας, ο οποίος πρόσθεσε: “Οι συνολικές συνθήκες που παρατηρούνται μπορούν να περιγραφούν μόνο ως φρικτές και αποτελούν σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης των τροφίμων.»

Ο επιθεωρητής αναφέρει, ακόμη, στην έκθεσή του πως είναι φανερό πως το κατάστημα δεν είχε, εδώ και καιρό, καθαρίσει επαρκώς το κατάστημα. «Υπάρχουν υπερβολικά πολλά παραδείγματα και δεν μπορεί κανείς να τα αναλύσει ξεχωριστά».

Πηγή: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/disturbing-images-show-appalling-cleanliness-26509848

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο