Τα νέα δεδομένα στην αγορά των τροφίμων απαιτούν όχι μόνο άμεση κινητοποίηση αλλά και εγρήγορση. Και οι Food experts για να ακολουθήσουν αυτόν τον καταιγιστικό ρυθμό αλλαγών απαιτούν ενημέρωση…
Για να εξυπηρετήσει τον σκοπό της ενημέρωσης ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) με οικοδεσπότη το CNN Greece, διοργανώνει διαδικτυακή ανοιχτή για το κοινό συζήτηση, με θέμα «Food Sustainability και οι νέες τάσεις», στην οποία θα αναλυθούν τα νέα δεδομένα στο food sustainability, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων, οι προκλήσεις της εποχής μετά την πανδημία, καθώς επίσης και οι νέες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών στις οποίες πρέπει να προσαρμοστεί η βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην διαδικτυακή συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στις 15:00, συμμετέχει ο ιδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος του Cibum Νίκος Γδοντέλης, καθώς επίσης οι κ.κ.: Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President South East Europe TÜV NORD, Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD), Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ.
Τη συζήτηση συντονίζει ο κ. Δημήτρης Πεφάνης, Director of Financial and Business Content του CNN Greece
Για να συμμετάσχουν στην ανοικτή συζήτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφθούν το παρακάτω link: https://www.facebook.com/tuvhellas