Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV NORD: Σχετικά με την τρίμηνη απόσυρση από την πιστοποίηση IFS

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνTÜV NORD: Σχετικά με την τρίμηνη απόσυρση από την πιστοποίηση IFS
spot_img

Τι είπε στο Cibum η διευθύνουσα σύμβουλος της TÜV HELLAS Β. Καζάζη.

Πριν από λίγες ημέρες ο φορέας πιστοποίησης TÜV NORD αποσύρθηκε από το πρόγραμμα IFS έως τις 15 Μαρτίου 2023, με απόφαση του IFS που μάλιστα παραδέχθηκε πως πρόκειται για «μία πολύ αυστηρή απόφαση για τον οργανισμό πιστοποίησης TÜV Nord Cert GmbH».

 Να σημειωθεί πως το IFS αποφάσισε επίσης και σχεδόν ταυτόχρονα με τον TÜV NORD, την απόσυρση του DQS CFS GmbH και παλαιότερες σχετικές αποφάσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις Bureau Veritas Certification Denmark A/S, CERTIQUALITY S.r.l, SGS

Το Cibum επικοινώνησε με την διευθύνουσα σύμβουλο της TÜV HELLAS κ. Βάσια Καζάζη η οποία δήλωσε πως ο φορέας έχει ήδη ενημερώσει όλους τους πελάτες, όλα τα πιστοποιητικά που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή έχουν μεταφερθεί, ενώ τα εκδοθέντα πιστοποιητικά κάτω από TUV NORD Cert GmbH δεν επηρεάζονται σε καμία περίπτωση και συνεχίζουν να είναι έγκυρα και αποδεκτά.

Η κ. Καζάζη τόνισε στο Cibum:

«Η TÜV HELLAS λειτουργούσε πάντα ως κέντρο πιστοποίησης για το IFS κάτω από την ομπρέλα του TÜV NORD Cert GmbH και του TÜV NORD Polska sp zoo. Η προσωρινή απόσυρση από το IFS αφορά μόνο το TÜV NORD Cert GmbH.

Η TÜV HELLAS συνεχίζει κάτω από την διαπίστευση του TÜV NORD Polska sp zoo, χωρίς να επηρεάζεται η πιστοποίηση και η εγκυρότητα των πιστοποιητικών. Τα ήδη εκδοθέντα πιστοποιητικά κάτω από TUV NORD Cert GmbH δεν επηρεάζονται σε καμία περίπτωση και συνεχίζουν να είναι έγκυρα και αποδεκτά.

Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με τους ίδιους ανθρώπους, τους ίδιους κανόνες, την ίδια αξιοπιστία και την ποιότητα που μας έχει εδραιώσει ως τον μεγαλύτερο φορέα στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο