ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΒίντεο ντοκουμέντο: Πελάτης κάνει ενέσεις με το… αίμα του σε τρόφιμα μέσα...

Βίντεο ντοκουμέντο: Πελάτης κάνει ενέσεις με το… αίμα του σε τρόφιμα μέσα σε σουπερμάρκετ

2 λεπτά ανάγνωσης

Food Sabotage

Συνεχίζεται στο Λονδίνο, η δίκη του “τρελού δικηγόρου” ο οποίος συνελήφθη γιατί έκανε ενέσεις με το αίμα του, σε τρόφιμα μέσα στα μεγάλα βρετανικά σουπερμάρκετ Tesco, Sainsbury’s και Waitrose. Η ζημιά για τα σουπερμάρκετ ανέρχεται σε περίπου 600.000 ευρώ καθώς αναγκάστηκαν να πετάξουν προληπτικά πολλά προϊόντα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για τον δικηγόρο Leoaai Elghareeb, 37 ετών, ο οποίος τον Αύγουστο τριγυρνούσε στους διαδρόμους των σουπερμάρκετ κρατώντας υποδερμικές σύριγγες τις οποίες είχε γεμίσει με το αίμα του και “εμβολίαζε” με αυτό διάφορα τρόφιμα που βρίσκονταν στα ράφια. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο Elghareeb προσπάθησε να τρυπήσει με μια σύριγγα μια γιατρό, αλλά δεν κατάφερε να την τρυπήσει. Ο τρελός δικηγόρος όπως τον αποκαλούν τα ΜΜΕ, κατηγορείται και για μόλυνση τροφίμων και για επίθεση.

- Advertisement -

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Elghareeb εθεάθη στο Fulham Palace Road στο Δυτικό Λονδίνο κρατώντας ένα κουβαδάκι γεμάτο με σύριγγες, μερικές από τις οποίες είχαν προσαρτημένες υποδερμικές βελόνες και πολλές από αυτές ήταν γεμάτες με το αίμα του. Στη συνέχεια, μπήκε, σε τρία σουπερμάρκετ στο Fulham Palace Road – Waitrose, Sainsbury’s και Tesco- και τρυπούσε με τις σύριγγες διάφορα προϊόντα διατροφής. Στην διαδρομή πέταξε επίσης μερικές από τις σύριγγες σε ανθρώπους μέσα και έξω από το κατάστημα, συμπεριλαμβανομένου του χτυπήματος ενός περαστικού στο δρόμο.

Ο Elghareeb, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

- Advertisement -

Ο Elghareeb φαίνεται στα πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να τριγυρίζει στους διαδρόμους και να κάνει ενέσεις σε τρόφιμα, όπως μήλα και φιλέτα Chicken Tikka. Τα τρία σουπερμάρκετ μάρκετ βρήκαν συνολικά 21 σύριγγες πεταμένες στο πάτωμα.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.