Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυτό είναι το μενού των 100.000€ του γάμου του Γιάννη Αντετοκούμπο

ΑρχικήΝέαΑυτό είναι το μενού των 100.000€ του γάμου του Γιάννη Αντετοκούμπο
spot_img

Τι περιλάμβανε το πανάκριβο μενού του γάμου, του Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σε μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino το απόγευμα της Κυριακής (1/9), για να ολοκληρώσει το τριήμερο πάρτι που στήθηκε με εκλεκτούς καλεσμένους.

Το μενού του γάμου έγινε γνωστό στα μέσα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αξίας 250€ ανά άτομο με το συνολικό κόστος του να ανέρχεται σε 100.000€.

Σύμφωνα με την φωτογραφία που διέρρευσε περιελάμβανε τα εξής 4 πιάτα:

  • Σαλάτα: 3 ποιλικίες ντομάτας (πράσινη, αχλαδιού, black cherrie) με τηγανητή μπουράτα, baby leaves και αρωματικό λάδι βασιλικού.
  • Ορεκτικό: Γαρίδες «σκάμπι» με μελάνι καλαμαριού, τυρί κρέμα, λεμόνι και χαβιάρι ή πράσινο ριζότο με χλωροφύλλη από ελληνικά χόρτα, μούρα, γιαούρτι σόγιας, άνηθο και κουλί φράουλας.
  • Κυρίως πιάτο: Φιλέτο ψαριού με Πακ Τσόϊ (Bok choy), κεφίρ beurre blanc, πουρές σελινόριζας, ζελέ yuzu και ταμπουλέ κινόα ή Rib eye ξηρής ωρίμανσης με πατάτες dauphinoise, σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και σάλτσα bearnaise ή σπιτικό νιόκι γλυκοπατάτας με σάλτσα καπνιστής ντομάτας.
  • Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας με λεμονόχορτο, υφές άγριας φράουλας και crumble εσπεριδοειδών yuzu και πίκλες φράουλας ή semifreddo με φρούτα του πάθους, καρύδα και μάνγκο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λάνσαρε στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022.

Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου είχαν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο