Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Barilla: Νέα premium ζυμαρικά και νέο λογότυπο σε κόκκινη συσκευασία

ΑρχικήΝέαBarilla: Νέα premium ζυμαρικά και νέο λογότυπο σε κόκκινη συσκευασία
spot_img

Η Barilla, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ζυμαρικών στον κόσμο, λανσάρει μια νέα σειρά ζυμαρικών υψηλής ποιότητας που στοχεύει να συμβαδίζει με τα γούστα των καταναλωτών για τρόφιμα υψηλής ποιότητας.

Η 145χρονη οικογενειακή εταιρεία παρουσίασε τα νέα ζυμαρικά αυτή την εβδομάδα, συσκευασμένα σε έντονο κόκκινο χαρτοκιβώτιο, που θα τα ξεχωρίσει από τα παραδοσιακά ζυμαρικά της Barilla που είναι συσκευασμένα σε σκούρα μπλε κουτιά. Τόσο το μπλε όσο και το κόκκινο κουτί θα φέρουν ένα νέο λογότυπο Barilla.

Η Barilla είπε ότι τα νέα ζυμαρικά θα πωληθούν σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, και στην Αυστραλία φέτος. Δεν αποκάλυψε κανέναν στόχο πωλήσεων.

Η νέα σειρά ζυμαρικών φτιάχνεται πιέζοντας τη ζύμη των ζυμαρικών μέσα από μπρούτζινες μήτρες που παράγουν μια πιο έντονη γεύση και μια πιο τραχιά επιφάνεια για να στέκεται η σάλτσα.

Τα μπλε κουτιά για τα κλασικά ζυμαρικά της Barilla δεν θα έχουν πλέον πλαστικό παράθυρο, καθώς η εταιρεία θέλει να μειώσει την χρήση πλαστικού κατά 126 τόνους ετησίως.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο