Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Ξανά στη διεθνή σκηνή με τη συμμετοχή της στην παγκοσμίου φήμης έκθεση SIAL στο Παρίσι

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Ξανά στη διεθνή σκηνή με τη συμμετοχή της στην παγκοσμίου φήμης έκθεση SIAL στο Παρίσι
spot_img

Περισσότεροι από 280.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ και να γνωρίσουν το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιό της.

Με μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία σε διεθνή έκθεση, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στη SIAL 2024 στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Η SIAL αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση φαγητού και ποτού παγκοσμίως και έτσι πάνω από 280.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ και να γνωρίσουν το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιό της.

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, πρόβαλε στο εντυπωσιακό της περίπτερο, τον ευρύτερο τομέα των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, καθώς και σειρές προϊόντων όπως τα πανέ και τα ημιέτοιμα γεύματα. Τα κατεψυγμένα προϊόντα ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ φημίζονται για την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα από θαλασσινά που διατηρούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους, ακόμα και μετά την κατάψυξη. Τα βλέμματα τράβηξε η νέα σειρά του τόνου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, η οποία αποτελείται από 9 κωδικούς. Ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ με την υψηλή διατροφική του αξία, αποτελεί πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ευεργετικά για την υγεία της καρδιάς. Εκτός από τα εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, ξεχωρίζει και για τη μοναδική του γεύση, καθώς όλοι οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο, νερό αλλά και οι τονοσαλάτες, περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μία από τις πλέον premium ποικιλίες τόνου, που φημίζεται για την ανώτερη ποιότητα, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του.

Με την παρουσία της στη φετινή SIAL, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ήρθε σε επαφή με εμπόρους της παγκόσμιας αγοράς και κατάφερε να προβάλλει και να προωθήσει τα προϊόντα της. Στόχος του brand είναι να γνωρίσουν τα προϊόντα της στο εξωτερικό και να εδραιωθεί στη διεθνή σκηνή συνάπτοντας νέες εμπορικές σχέσεις.

Η διεθνής έκθεση SIAL (Salon International de l’Alimentation) είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εκδηλώσεις στον τομέα των τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες και επιχειρήσεις της βιομηχανίας να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Στη φετινή έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, συμμετείχαν 7.500 επιχειρήσεις από 130 χώρες.

Σχετικά με την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

Με πάνω από 65 χρόνια εντατικής δουλειάς και απόλυτης εξειδίκευσης με έμφαση στην καινοτομία, στην υψηλή ποιότητα και στην επώνυμη ζήτηση, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στην Ελλάδα στον κλάδο των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων αλλά και στην κατηγορία του τόνου. Η έδρα της στο Αίγιο διαθέτει δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, ημιέτοιμα/ έτοιμα γεύματα με βάση τα ψάρια και θαλασσινά για τις εγχώριες αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές εντός και εκτός Ευρώπης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.kallimanis.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο