Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αττικής Γης από ΞΕΕ και Περιφέρεια Αττικής

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΠαρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αττικής Γης από ΞΕΕ και Περιφέρεια Αττικής
spot_img

Superfoods και προϊόντα της Αττικής Γης με στόχο τη σύνδεση του γαστρονομικού πλούτου της χώρας με την εμπειρία του επισκέπτη.

Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι το εμπνευσμένο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με στόχο τη σύνδεση του γαστρονομικού πλούτου της χώρας με την εμπειρία του επισκέπτη και την προώθηση της γαστρονομικής κληρονομίας του κάθε τόπου μέσα από ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ξεχωρίσει προϊόντα από την κάθε περιοχή. Με τη σφραγίδα πιστοποίησης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, το «Ελληνικό Πρωινό» αποτελεί μία καινοτομία, ένα δομημένο πρόγραμμα, παρέχοντας μια ευκαιρία στον επισκέπτη να ανακαλύψει τη γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά του προορισμού.

- Advertisement -

Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γαίας Αττικής «Νέα Θεσμοφόρια» εντάσσεται ειδική εκδήλωση την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, παρουσίασης της εμπειρίας του Ελληνικού Πρωινού από προϊόντα της Αττικής μέσα από το καινοτόμο Πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η εμπειρία παρουσίασης του «Αττικού Πρωινού» σε δημοσιογράφους και stakeholders του τουρισμού πραγματοποιείται στο χώρο του Ble Pavillon στον Άλιμο, μέσα από ένα σύνολο παρουσιάσεων που εκπλήσσουν ευχάριστα τους συμμετέχοντες. Η Εκδήλωση στηρίζεται σε μία βιωματική εμπειρία αποκάλυψης του «μυστικού μακροζωίας», του ελληνικού πρωινού, η οποία ξεκινά από την είσοδο του χώρου και ξεδιπλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάζονται superfoods και προϊόντα της Αττικής Γης στο ειδικά διαμορφωμένο Attica Corner, ενώ θα υπάρχει live cooking και παρουσίαση της αξίας του ελληνικού πρωινού από έμπειρο διατροφολόγο, συνταγών και προϊόντων που ενισχύουν την ευεξία, την ενέργεια και την ισορροπημένη διατροφή.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα