Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αττικής Γης από ΞΕΕ και Περιφέρεια Αττικής

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΠαρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αττικής Γης από ΞΕΕ και Περιφέρεια Αττικής
spot_img

Superfoods και προϊόντα της Αττικής Γης με στόχο τη σύνδεση του γαστρονομικού πλούτου της χώρας με την εμπειρία του επισκέπτη.

Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι το εμπνευσμένο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με στόχο τη σύνδεση του γαστρονομικού πλούτου της χώρας με την εμπειρία του επισκέπτη και την προώθηση της γαστρονομικής κληρονομίας του κάθε τόπου μέσα από ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ξεχωρίσει προϊόντα από την κάθε περιοχή. Με τη σφραγίδα πιστοποίησης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, το «Ελληνικό Πρωινό» αποτελεί μία καινοτομία, ένα δομημένο πρόγραμμα, παρέχοντας μια ευκαιρία στον επισκέπτη να ανακαλύψει τη γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά του προορισμού.

Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γαίας Αττικής «Νέα Θεσμοφόρια» εντάσσεται ειδική εκδήλωση την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, παρουσίασης της εμπειρίας του Ελληνικού Πρωινού από προϊόντα της Αττικής μέσα από το καινοτόμο Πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η εμπειρία παρουσίασης του «Αττικού Πρωινού» σε δημοσιογράφους και stakeholders του τουρισμού πραγματοποιείται στο χώρο του Ble Pavillon στον Άλιμο, μέσα από ένα σύνολο παρουσιάσεων που εκπλήσσουν ευχάριστα τους συμμετέχοντες. Η Εκδήλωση στηρίζεται σε μία βιωματική εμπειρία αποκάλυψης του «μυστικού μακροζωίας», του ελληνικού πρωινού, η οποία ξεκινά από την είσοδο του χώρου και ξεδιπλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάζονται superfoods και προϊόντα της Αττικής Γης στο ειδικά διαμορφωμένο Attica Corner, ενώ θα υπάρχει live cooking και παρουσίαση της αξίας του ελληνικού πρωινού από έμπειρο διατροφολόγο, συνταγών και προϊόντων που ενισχύουν την ευεξία, την ενέργεια και την ισορροπημένη διατροφή.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο