Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τις κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα Superior Taste Awards 2024

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΒραβείο ανώτερης γεύσης για τις κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα Superior Taste Awards 2024
spot_img

Οι κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με την αυθεντική τους γεύση αλλά και το γεγονός ότι η extra τραγανή εξωτερική υφή τους συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα ζουμερό εσωτερικό.

Με δύο χρυσά αστέρια και βραβείο ανώτερης γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) για τις παναρισμένες μπουκιές κοτόπουλου (chicken nuggets) υποδέχτηκε το 2024 η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Oι κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου, οι οποίες είχαν βραβευτεί ξανά στον ίδιο διαγωνισμό το 2020, ξεχώρισαν για ακόμη μια φορά στα φετινά Superior Taste Awards 2024 για τη γεύση, την υφή, το άρωμα και την εμφάνισή τους ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο.

Οι κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με την αυθεντική τους γεύση αλλά και το γεγονός ότι η extra τραγανή εξωτερική υφή τους συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα ζουμερό εσωτερικό. Οι μπουκιές κοτόπουλου πανάρονται με τα πιο αγνά και προσεκτικά διαλεγμένα υλικά, ενώ φτιάχνονται από φρέσκο φιλέτο κοτόπουλου, με την εγγύηση ποιότητας της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Χάρη στην ειδική συσκευασία τους, διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερες ημέρες, ενώ το ότι απαιτούν μόλις λίγα λεπτά για ψήσιμο στον φούρνο, το τηγάνι ή το airfryer, τις καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε γρήγορο, νόστιμο και ταυτόχρονα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Η νέα αυτή διάκριση, τρία χρόνια μετά από την προηγούμενη, σε έναν τόσο σπουδαίο διεθνή διαγωνισμό ποιότητας και γεύσης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει συστηματικά στην παραγωγή και προσφορά προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει πλέον συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει πλέον αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο