Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διάκριση για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα Manufacturing Excellence Awards 2022

ΑρχικήΝέαΔιάκριση για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα Manufacturing Excellence Awards 2022
spot_img

Μια ακόμα διάκριση για τον ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα Manufacturing Excellence Awards 2022.

O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» απέσπασε Bronze Βραβείο στα φετινάManufacturing Excellence Awards, στην κατηγορία «Καινοτόμα Προϊόντα» για τη νέα σειρά προϊόντων από κοτόπουλο «Έτοιμα Ψημένα».

H νέα σειρά προϊόντων από κοτόπουλο «Έτοιμα Ψημένα» εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την ευρεία γκάμα προϊόντων της ΠΙΝΔΟΣ, προσφέροντας επιλογές που αποτελούν την ιδανική και πιο νόστιμη καθημερινή επιλογή. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, ενώ είναι έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά, προσφέροντας μια γρήγορη λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Η παραγωγή της νέας σειράς «Έτοιμα Ψημένα» γίνεται στην νέα μονάδα Βιομηχανίας Επεξεργασίας Κοτόπουλου του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, όπου έχουν επιστρατευτεί οι πιο σύγχρονες μέθοδοι που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας. Η σειρά «Έτοιμα Ψημένα» παράγεται με τη μέθοδο συσκευασίας (MAP) σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν την εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση με την σφραγίδα ποιότητας που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να παρέχει. Επιπλέον, πάντα πιστή στο όραμά της για μείωση του αποτυπώματός της στο περιβάλλον, η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που χρησιμοποιεί συσκευασίες από  30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet).

Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας,  που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ  δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες πάντα την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Η Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ δήλωσε σχετικά: «H συγκεκριμένη βράβευση μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς αναγνωρίζει όλες τις προσπάθειες της ΠΙΝΔΟΣ να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την παράδοση, την ποιότητα και την ασφάλεια η ΠΙΝΔΟΣ προσφέρει τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας προϊόντα της από κοτόπουλο, ώστε να βρίσκεται πάντα στην πρώτη επιλογή του καταναλωτή για το καθημερινό τραπέζι».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο