ΑρχικήΝέαΔιαμελισμός γυναίκας από μηχανή κιμά: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι

Διαμελισμός γυναίκας από μηχανή κιμά: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι

1 λεπτά ανάγνωσης

Η άτυχη καθαρίστρια πιάστηκε από τη μαλλιά και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα.

Στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο έχασε χθες το βράδυ την ζωή της μία 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη, προχώρησε η αστυνομία. Ως προς τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε κάποια στιγμή να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

- Advertisement -

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΦΕΤ: Επιβεβαιώθηκε νοθεία σε ελληνικούς χυμούς – Τα ερωτήματα για την καταγγελία του Φεβρουαρίου

Μήνες μετά τις καταγγελίες του Φεβρουαρίου, ο ΕΦΕΤ επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγενών σακχάρων σε χυμούς πορτοκαλιού και μήλου, χωρίς να αποκαλύπτει μάρκες, εταιρείες και παρτίδες

ΥΠΑΑΤ: Επείγουσα αποστολή δειγμάτων με επικίνδυνα παθογόνα στη Γαλλία – Ερωτήματα για τη δημόσια υγεία

Επείγουσες αναλύσεις στο Παρίσι για Listeria και σταφυλοκοκκικές τοξίνες – Ανοιχτά ερωτήματα για προϊόντα και ενδεχόμενη επιμόλυνση.