ΑρχικήΝέαΔιεθνήΔιεθνή: Εργαζόμενος διεκδικεί αποζημίωση ύψους 240.000 € από το σουπερμάρκετ Asda

Διεθνή: Εργαζόμενος διεκδικεί αποζημίωση ύψους 240.000 € από το σουπερμάρκετ Asda

1 λεπτά ανάγνωσης

Ο 49χρονος Steve Drew υπέβαλε μήνυση κατά της βρετανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Asda, ζητώντας αποζημίωση 200.000 λιρών (περίπου 240.000 ευρώ), εξαιτίας ατυχήματος που έπαθε κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του σε κατάστημα στο Στάτον.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο Drew κουβαλούσε μια παρτίδα ψωμιά, από την αποθήκη που βρισκόταν στην αυλή εκτός του καταστήματος προς τον εσωτερικό χώρο, αλλά «τυφλώθηκε από τον ήλιο», όπως ισχυρίζεται και σκόνταψε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.

- Advertisement -

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, χρειάστηκε να κάνει αντικατάσταση ισχίου και το ένα του πόδι τώρα είναι πιο κοντό από το άλλο.

Όπως αναφέρει η Mirror το φταίξιμο της επιχείρησης είναι ότι είχε αφεθεί εγκαταλελειμμένο στο σημείο από όπου πέρασε ο Drew ένα παλετοφόρο, ενώ δε θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να σκοντάψει πάνω του και να τραυματιστεί. 

- Advertisement -

Από μεριάς της η αλυσίδα δέχτηκε το λάθος της, αλλά αμφισβητεί το μέγεθος της αποζημίωσης που διεκδικεί ο Drew, αλλά και κατά πόσο ο τραυματισμός του οφείλεται για ό,τι ακολούθησε.

Ο Drew είπε στο δικαστήριο ότι είχε σοβαρούς πόνους, οι οποίοι επεκτάθηκαν στο αριστερό του πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

- Advertisement -

Είχε υποστεί ένα «άσχημο» σπάσιμο στο αριστερό του μηριαίο οστό και τελικά χρειάστηκε να υποβληθεί σε ολική αρθροπλαστική ισχίου.

Εκτός και αν το ζήτημα διευθετηθεί εξωδικαστικά, θα ακολουθήσει νέα δίκη.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανάκληση ΕΦΕΤ: Για σοβαρό κίνδυνο ενημερώθηκε και η Ευρώπη – Η σαλμονέλα στο ταχίνι είχε εντοπιστεί 14 ημέρες νωρίτερα

Νέα στοιχεία για την ανάκληση χούμους δείχνουν ότι η Salmonella στο ταχίνι είχε ανιχνευθεί από τις 26 Ιουνίου, ενώ οι πρώτες ανακλήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία τρεις ημέρες πριν από την Ελλάδα.

Αυγά: Ο τρόπος μαγειρέματος που μπορεί να επηρεάζει την απορρόφηση του σιδήρου, σύμφωνα με νέα έρευνα

Νέα μελέτη ανατρέπει την αντίληψη ότι τα αυγά αποτελούν καλή πηγή σιδήρου και εξετάζει τον ρόλο του μαγειρέματος.

Σύνδεση μεταξύ χαρακτηριστικών αυτισμού και διατροφής της μητέρας στην εγκυμοσύνη διαπιστώνει μελέτη ελληνικών Πανεπιστημίων

Νέα ελληνική έρευνα εξετάζει πώς η μεσογειακή διατροφή στην εγκυμοσύνη σχετίζεται με χαρακτηριστικά του αυτισμού στην προεφηβική ηλικία.