Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Κίνα μειώνει το σογιάλευρο στις ζωοτροφές

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ Κίνα μειώνει το σογιάλευρο στις ζωοτροφές
spot_img

Τριετές σχέδιο με στόχο να μειωθούν οι εισαγωγές σόγιας.

Η Κίνα προσπαθώντας να μειώσει τις εισαγωγές σόγιας, αλλάζει τα ποσοστά σογιάλευρου στις ζωοτροφές. Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας, το τριετές σχέδιο δράσης, περιλαμβάνει η αναλογία σογιάλευρου να μειωθεί σε λιγότερο από 13% έως το 2025 από 14,5 που ισχύει σήμερα.

Το νέο σχέδιο «θα καθοδηγήσει τη βιομηχανία ζωοτροφών να μειώσει την ποσότητα αλεύρου σόγιας, να προωθήσει την εξοικονόμηση και τη μείωση της κατανάλωσης των ζωοτροφών και να συμβάλει στη διασφάλιση της σταθερής και ασφαλούς προμήθειας σιτηρών και σημαντικών γεωργικών προϊόντων», αναφέρεται στο έγγραφο, που δημοσιεύτηκε από του Υπουργείου Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων σύμφωνα με το Reuters.

Η Κίνα θα μπορούσε να μειώσει την κατανάλωση σόγιας κατά τουλάχιστον 3 εκατομμύρια τόνους ετησίως, δήλωσε ο Liu Bing, αναλυτής της Donghai Futures, που ισοδυναμεί με 4 εκατομμύρια τόνους σόγιας.

Η Κίνα αγοράζει περισσότερο από το 60% της παγκόσμιας παραγωγής σόγιας, πολύ περισσότερους από 90 εκατομμύρια τόνους ετησίως, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα