Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
19.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιταλία: Μειωμένη η φετινή παραγωγή σιταριού κατά 15% εξαιτίας της ξηρασίας

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΙταλία: Μειωμένη η φετινή παραγωγή σιταριού κατά 15% εξαιτίας της ξηρασίας
spot_img

Μειώνεται η παραγωγή, αυξάνεται η εξάρτηση της χώρας από τις εισαγωγές σιτηρών

Η παραγωγή σιταριού στην Ιταλία αναμένεται να είναι μειωμένη κατά 15% φέτος, εξαιτίας της ξηρασίας που έχει μειώσει τις αποδόσεις των καλλιεργειών σε ολόκληρη τη χώρα, όπως ανακοίνωσε, ο γεωργικός όμιλος Coldiretti, μεγαλώνοντας την εξάρτηση της γειτονικής χώρας από τις εισαγωγές σιταριού.

Η αναμενόμενη μείωση της σοδιάς σιταριού στη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας, κλιμακώνει την άσκηση πίεσης στην ήδη πιεσμένη παγκόσμια αλυσίδα προσφοράς των σιτηρών, μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που έχει προκαλέσει αύξηση των τιμών, καθώς οι δύο χώρες έχουν πρωταγωνιστική θέση στην παραγωγή σιταριού.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα