ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠρωτοφανής ποινή για επίθεση σε εργαζόμενη Fast food

Πρωτοφανής ποινή για επίθεση σε εργαζόμενη Fast food

2 λεπτά ανάγνωσης

Αναγκαστική εργασία σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού για 2 μήνες.

    Σε ποινή αναγκαστικής εργασίας σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού, καταδικάστηκε μια 39χρονη γυναίκα από το Οχάιο, μετά από επίθεση σε εργαζόμενη του Chipotle, σύμφωνα με το BBC. Η Hayne απαθανατίστηκε σε ένα viral βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της Chipotle, όταν τελικά της πέταξε ένα μπολ μπουρίτο στο πρόσωπο. Η Chipotle, είναι μια αμερικανική αλυσίδα γρήγορων casual εστιατορίων με 3.182 καταστήματα σε Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες, που ειδικεύονται σε μπολ, tacos και Mission burritos που παρασκευάζονται κατά παραγγελία μπροστά στον πελάτη.

- Advertisement -

Αρχικά, επρόκειτο να πληρώσει πρόστιμο και να εκτίσει 180 ημέρες φυλάκιση, με 90 ημέρες αναστολή. Αλλά τότε, ο δικαστής είχε άλλη ιδέα. «Δεν πήρες το μπολ με burrito όπως σου αρέσει και έτσι απαντάς;» Ο δικαστής Timothy Gilligan είπε στον Hayne κατά την καταδίκη της στην Πάρμα του Οχάιο. «Αυτό δεν είναι το «Real Housewives of Parma». Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή», είπε, σύμφωνα με την τοπική θυγατρική της Fox WJW.

Η δικαστής Gilligan είπε στη Hayne ότι θα μπορούσε να της επιβάλει ποινή φυλάκισης 60 ημερών εάν συμφωνούσε να εργάζεται τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού και η γυναίκα δέχθηκε.

- Advertisement -

Το περιστατικό στις 5 Σεπτεμβρίου καταγράφηκε από έναν περαστικό, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit, όπου έγινε viral. Στο δικαστήριο, η Hayne ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από τις κραυγές της στην εργαζόμενη στο Chipotle, την 26χρονη Emily Russell.

Η Έμιλι Ράσελ είπε στο δικαστήριο ότι είχε τραυματιστεί από το περιστατικό και έκτοτε είχε εγκαταλείψει τη δουλειά της στο Chipotle. Η γυναίκα είπε στην Washington Post ότι είχε επέμβει για να προστατεύσει έναν 17χρονο υπάλληλο, στον οποίο φώναζε αρχικά η Hayne.

- Advertisement -

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σουβλάκι με «απ’ όλα»: Πόσο ασφαλείς είναι γύρος, ντομάτες και κρεμμύδια – Τι πρέπει να προσέχουν σουβλατζίδικα και καταναλωτές – Του Ν. Γδοντέλη

Ερευνητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και της βελγικής FASFC αναδεικνύουν τους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης στο σουβλάκι

Κολλαγόνο σε σκόνη: Πώς επηρεάζει τον μεταβολισμό; Του Νίκου Ζορζοβίλη

Τι υπόσχονται, τι αποδεικνύει η επιστήμη και τι παραμένει αναπάντητο

ΠΤΙ ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου και Αλλατίνη: Το ΣΕΕ ενεργοποιεί το Άρθρο 10 για την υπόθεση που ξεκίνησε από καταγγελίες καταναλωτών

Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση των ΠΤΙ ΜΠΕΡ, καθώς το ΣΕΕ δημοσιοποιεί ζήτημα μη εφαρμογής των αποφάσεων που είχαν ζητήσει αλλαγές στις συσκευασίες των προϊόντων