Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
31.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνελήφθη ο αναπληρωτής διευθυντής του «ΕΦΕΤ» Ινδίας για δωροδοκία από εργαστήριο αναλύσεων

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΣυνελήφθη ο αναπληρωτής διευθυντής του «ΕΦΕΤ» Ινδίας για δωροδοκία από εργαστήριο αναλύσεων
spot_img

Ο αναπληρωτής διευθυντής πήρε 1.300 ευρώ από εργαστήριο αναλύσεων.

Με 120.000 ρουπίες Rs (1.300 ευρώ) πάνω του από δωροδοκία, βρέθηκε και συνελήφθη ο αναπληρωτής διευθυντής της Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων της Ινδίας, FSSAI. Τα χρήματα σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα πήρε από το εργαστήριο αναλύσεων τροφίμων Reliable Analytical Laboratories Pvt. Ltd για να μεσολαβήσει και να κλείσει υπόθεση που αφορούσε στο εργαστήριο.

Σύμφωνα με το Indiatimes συνελήφθη ο αναπληρωτής διευθυντής της FSSAI, Amol Jagtap, ο διευθυντής των εργαστηρίων και άλλα δύο άτομα για εμπλοκή στην υπόθεση.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στην κατοικία του κατηγορουμένου, κατασχέθηκαν Rs. 37,3 lakh μετρητά,(41.000 ευρώ) περίπου 45 γραμμάρια χρυσού και έγγραφα που αφορούν διάφορα ακίνητα και άλλα ενοχοποιητικά έγγραφα, ανέφεραν οι αξιωματούχοι. Η Jagtap φέρεται να έλαβε δωροδοκία 1,20 lakh Rs για την εκκαθάριση των εκκρεμών λογαριασμών της Reliable Analytical Laboratories Pvt Ltd.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα