Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μπισκότο που έμεινε στην κατάψυξη 94 χρόνια για να πει την ιστορία του

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΤο μπισκότο που έμεινε στην κατάψυξη 94 χρόνια για να πει την ιστορία του
spot_img

Εάν η σημείωση είναι ακριβής, το μπισκότο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ψήθηκε πριν δημιουργηθεί το εμβόλιο πολιομυελίτιδας και η έγχρωμη τηλεόραση!

Ένα κομμάτι ιστορίας έκρυβε ο καταψύκτης της γιαγιάς του Andy Wiseman που πέθανε πρόσφατα. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο άνδρας δημοσίευσε στο subreddit r/mildlyinteresting  ότι η οικογένειά του βρήκε κάτι περίεργο καθώς καθάριζε το διαμέρισμα της αποθανούσας Phyllis Nicholas Porter: ένα μπισκότο 84 ετών.

Η φωτογραφία στην πλέον viral ανάρτηση δείχνει ένα κανονικό μπισκότο να κάθεται κάτω από ένα κομμάτι χαρτί που γράφει: «Μπισκότο φτιαγμένο από την κυρία Dora L Chambers τον Αύγουστο του 1940 στο Blankenship». Εάν η σημείωση είναι ακριβής, το μπισκότο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ψήθηκε πριν δημιουργηθεί το εμβόλιο πολιομυελίτιδας και η έγχρωμη τηλεόραση!

«Μείναμε άναυδοι γιατί ούτε τα ονόματα δεν μας ήταν γνωστά», λέει ο Wiseman. Η οικογένειά του, που ζει στην περιοχή Staunton της Βιρτζίνια, επικοινώνησε με την τελευταία αδερφή της γιαγιάς του για να ρωτήσει για τα ονόματα στο σημείωμα και εκείνη αποκάλυψε ποιος έφτιαξε το μπισκότο: η γιαγιά του θείου του Ο Χάρολντ.

Ο θείος του Άντι Γουάιζμαν Χάρολντ και η θεία Κριστίν.

«Η αδερφή της γιαγιάς μου βρήκε την ειδοποίηση θανάτου με ημερομηνία 1940», λέει. «Έτσι πιστεύουμε ότι η πρώτη σύζυγος του θείου μου «έσωσε» το τελευταίο μπισκότο της γιαγιάς της».

Ο Wiseman λέει ότι η γιαγιά του, πρέπει να κράτησε από το μπισκότο για έναν απλό λόγο: τη νοσταλγία.

«Βάλτε το ξανά στην κατάψυξη», σχολίασε ένας Redditor. «Θα είναι πολύτιμο για τους αρχαιολόγους».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο