Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βιώσιμη σοκολάτα Cadbury με νέους κωδικούς QR για “υπεύθυνη απόλαυση”

ΑρχικήΥλικάΥλικά συσκευασίαςΒιώσιμη σοκολάτα Cadbury με νέους κωδικούς QR για "υπεύθυνη απόλαυση"
spot_img

Οι νέοι κωδικοί QR της Mondelez στην Αυστραλία εισάγουν τους καταναλωτές σε μια πλατφόρμα που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις δεσμεύσεις βιωσιμότητας της εταιρείας και τα πιθανά σημεία ανακύκλωσης.

H Mondelez International κυκλοφόρησε το Snacking Right, έναν νέο κωδικό QR στη συσκευασία που μπορεί να παρέχει στους καταναλωτές πληροφορίες ανακύκλωσης και απόρριψης συσκευασιών, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις δεσμεύσεις βιωσιμότητας της εταιρείας.

- Advertisement -

Όπως αναφέρει η Mondelez, oι νέοι κωδικοί, που αφορούν τους καταναλωτές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ενσωματώνουν επίσης πληροφορίες για το πρώτο παγκοσμίως γάλα Cadbury Dairy Milk της μάρκας, συσκευασμένο σε 30% ανακυκλωμένο περιεχόμενο και για περαιτέρω προσπάθειες για την υποστήριξη μιας κυκλικής οικονομίας συσκευασίας.

Όπως αναφέρει το Packaging Europe, οι κωδικοί QR στη συσκευασία άρχισαν να εμφανίζονται σταδιακά σε όλη τη γκάμα σοκολάτας Cadbury από τον Ιούλιο και αναμένεται να παρουσιαστούν και σε άλλες μάρκες και προϊόντα στο μέλλον. 

Η Mondelez Australia λέει ότι η πλατφόρμα θα προσφέρει στους καταναλωτές της Cadbury πληροφορίες ανακύκλωσης και απόρριψης συσκευασιών, καθώς εξελίσσονται τα προγράμματα επιστροφής στο κατάστημα και η τοπική υποδομή ανακύκλωσης.

Η πλατφόρμα εισάγει επίσης στους καταναλωτές της Cadbury το Mindful Snacking, μια προσέγγιση σνακ που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επιστήμονες και ειδικούς σε θέματα διατροφής και περιλαμβάνει εργαλεία  και δραστηριότητες για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές τη σοκολάτα βιώσιμα και υπεύθυνα.

Παρέχει επίσης πληροφορίες για το Cocoa Life, το πρόγραμμα προμήθειας κακάο της Mondelez International, το οποίο υπόσχεται να δημιουργήσει ισχυρότερες και ενδυναμωμένες κοινότητες καλλιέργειας κακάο.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σόγια και προϊόντα σόγιας : Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην προσφέρεται και χρησιμοποιείται σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα