Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βρετανία: Ανακαλούνται πασίγνωστες σαρδέλες σε κονσέρβα λόγω μικροβιακής επιμόλυνσης

ΑρχικήΝέαΒρετανία: Ανακαλούνται πασίγνωστες σαρδέλες σε κονσέρβα λόγω μικροβιακής επιμόλυνσης
spot_img

Ο FSA ανακοίνωσε την ανάκληση δύο πολύ δημοφιλών προϊόντων σαρδέλας της γνωστής εταιρείας John West λόγω μικροβιακής επιμόλυνσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού Προτύπου Τροφίμων – FSA του Ηνωμένου Βασιλείου, η εταιρεία John West ανακαλεί – ως προληπτικά μέτρα – τα προϊόντα σαρδέλας John West Boneless σε ηλιέλαιο και John West Sardines σε ελαιόλαδο λόγω πιθανού κινδύνου μικροβιολογικής μόλυνσης.

Αναλυτικά τα στοιχεία των ανακληθέντων παρτίδων είναι:

  • John West boneless Sardines in sunflower oil σε συσκευασία 95g κωδικοί παρτίδας: 109, 110, 111, 112, 113, BB: December 2026
  • John West Sardines in olive oil σε συσκευασία 120g κωδικοί παρτίδας: 109, 110, 111, 112, 113, BB: December 2026

Αυτά τα προϊόντα μπορεί να έχουν υποστεί μικροβιολογική μόλυνση και θα μπορούσαν να μην είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις σημείου πώλησης σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης που διαθέτουν αυτά τα προϊόντα, οι οποίες θα εξηγούν στους πελάτες γιατί τα προϊόντα ανακαλούνται και τους λένε τι πρέπει να κάνουν εάν τα έχουν ήδη αγοράσει.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα