Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το νέο Κανονισμό της ΕΕ για τη συσκευασία τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το νέο Κανονισμό της ΕΕ για τη συσκευασία τροφίμων
spot_img

Τετάρτη 26 Απριλίου.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε την πρόταση τροποποίησης της Οδηγίας για τα απόβλητα συσκευασίας και συσκευασίας (PPWD). Η Οδηγία έχει τροποποιηθεί σε Κανονισμό, πράγμα που σημαίνει ότι οι κανόνες είναι δεσμευτικοί και διασφαλίζουν την εναρμόνιση σε όλα τα κράτη μέλη. Μέχρι στιγμής, έχουν δημοσιευτεί ορισμένες πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον «Κανονισμό για τα απόβλητα συσκευασίας».

Η εταιρεία επιστήμης υλικών DOW διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 26 Απριλίου προκειμένου να διευκρινιστεί τι σημαίνει η αναθεώρηση του PPWD για τη βιομηχανία πλαστικών συσκευασιών, πώς οι αλλαγές στις πολιτικές συσκευασίας θα επηρεάσουν τη συσκευασία και πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτήν.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, θα:

  • Αποκτήσετε μια σαφή κατανόηση της αναθεώρησης της οδηγίας για τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας και τις επιπτώσεις της στη βιομηχανία πλαστικών συσκευασιών
  • Αποκτήσετε τον παλμό από ειδικούς της αλυσίδας αξίας της πλαστικής βιομηχανίας, σχετικά με το πώς οι αλλαγές στις πολιτικές συσκευασίας θα επηρεάσουν τις μελλοντικές τάσεις συσκευασίας
  • Μάθετε περισσότερα για το πιο πρόσφατο σχέδιο της Dow για καινοτομίες ανακυκλωσιμότητας και πώς οι κυκλικές συσκευασίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του Interpack στο Ντίσελντορφ τον Μάιο!
  • Συμμετέχετε στη συζήτηση συμμετέχοντας ενεργά σε μια συνεδρία Q&A

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα