Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
18.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελαιόλαδο: Ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τις προδιαγραφές εμπορίας

ΑρχικήΝομοθεσίαΕλαιόλαδο: Ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τις προδιαγραφές εμπορίας
spot_img

Ο νέος κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμός που τροποποιεί τον καν. (ΕΕ) 2022/2104.

Ο κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμός (ΕΕ) 2022/2104 της ΕΕ θεσπίζει κανόνες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των ελαιολάδων που αναφέρονται στο παράρτημα  του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1308/2013, για τη θέσπιση κοινής οργάνωσης των αγορών γεωργικών προϊόντων.

Ο νέος κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμός (ΕΕ) 2024/1401 που δημοσιεύτηκε σήμερα, τροποποιεί τα παραρτήματα I και ΙΙΙ του καν. (ΕΕ) 2022/2104.

Αρχίζει να ισχύει την εικοστή ημέρα από τη δημοσίευσή του στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο