Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
19.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενώ η Μάνδρα καιγόταν, η Περιφέρεια Αττικής έκοψε πρόστιμο σε ταβέρνα

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕνώ η Μάνδρα καιγόταν, η Περιφέρεια Αττικής έκοψε πρόστιμο σε ταβέρνα
spot_img

Τη στιγμή που 350 πυροσβέστες προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη Πυρκαγιά.

Χθες και ενώ η Μάνδρα φλεγόταν από δύο μέτωπα, εκεί όπου επιχειρούσαν 350 πυροσβέστες, ενώ η φωτιά μεταδιδόταν από το ένα μέτωπο στο άλλο από τα κουκουνάρια, ενώ σε πολλές συνοικίες της περιοχής δόθηκε εντολή εκκένωση στους κατοίκους, εκεί ακριβώς που σημειώθηκε αναζωπύρωση το μεσημέρι στη θέση Καραούλη, ελεγκτές της περιφέρειας Αττικής φαίνεται πως βγήκαν… «σεργιάνι».

Και ενώ όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις και ήλπιζε να μην θρηνήσουμε και θύματα, στην εικόνα των καμένων σπιτιών και αυτοκινήτων στο στόχαστρο των ελεγκτών, μπήκε μία ταβέρνα ψησταριά στη Θέση Καραούλι.

 Συνεχίζοντας βέβαια να κάνουν με αυταπάρνηση τη δουλειά τους αλλά αδιαφορώντας για τις συνθήκες που επικρατούσαν – σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας- επέβαλλαν πρόστιμο στην ταβέρνα «ΚΑΡΑΟΥΛΙ – ΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» καθώς δεν διέθετε POS (παράβαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4446/16 και της ΚΥΑ  αριθμ. 45231/2017). Για την ιστορία, το πρόστιμο είναι της τάξεως των 1.500 ευρώ…

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα