Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για την εστίαση.

ΑρχικήΝέαΕντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για την εστίαση.

cibum team

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη για τον κλάδο της εστίασης με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Στην σύσκεψη θα βρίσκονται και, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος και Άκης Σκέρτσος, και ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Το άνοιγμα της εστίασης θα συνδεθεί και με την υποχρέωση των εργαζόμενων του κλάδου να πραγματοποιούν self test, για τα οποία συνολικός σχεδιασμός θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.

Ροή Ενημέρωσης

spot_imgspot_img