Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022
31.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για την εστίαση.

ΑρχικήΝέαΕντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για την εστίαση.

cibum team

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη για τον κλάδο της εστίασης με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Στην σύσκεψη θα βρίσκονται και, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος και Άκης Σκέρτσος, και ο γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

Το άνοιγμα της εστίασης θα συνδεθεί και με την υποχρέωση των εργαζόμενων του κλάδου να πραγματοποιούν self test, για τα οποία συνολικός σχεδιασμός θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Must read

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία

Βιώσιμη διαχείριση στην ελληνική αλυσίδα βιομηχανίας τροφίμων – Μελέτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Οι κρίσιμοι παράγοντες, των πρακτικών και των επιδόσεων της βιώσιμης διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού (SSCM) στην Ελλάδα