Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επίσκεψη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις Εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging

ΑρχικήΝέαΣυσκευασίαΕπίσκεψη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις Εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging
spot_img

Παρουσίαση από το Τμήμα Ανάπτυξης της Εταιρείας της πρωτοποριακής τεχνολογίας των υλικών και μηχανών συσκευασίας.

Με μεγάλη χαρά, η Kapelis Packaging υποδέχθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της. Στην επίσκεψη αυτή, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία των υλικών και μηχανών συσκευασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το καταρτισμένο Τμήμα Ανάπτυξης της Kapelis Packaging παρουσίασε στους φοιτητές τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υλικών συσκευασίας, δίνοντας έμφαση στις οικολογικές λύσεις και τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των υλικών συσκευασίας.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging, όπου οι φοιτητές είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των οικολογικών σκευών Halopack, αλλά και τη χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων συσκευασίας που διαθέτει η εταιρεία στο show room.

Η Kapelis Packaging δεσμεύεται να συνεχίσει την υποστήριξή της στην εκπαίδευση και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της συσκευασίας, συνεργαζόμενη με πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κέντρα για την ενημέρωση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την επίσκεψη και εύχεται στους φοιτητές καλή επιτυχία στις σπουδές τους και στη μελλοντική τους καριέρα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο