Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Artozyma – Detrop: Πάνω από 1.000 τα προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαArtozyma - Detrop: Πάνω από 1.000 τα προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού
spot_img

 Περισσότερα από 1.000 επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και εκθετών, πραγματοποιούν οι εκθέσεις Artozyma και Detrop, που εγκαινιάστηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη. 

   Το εκθεσιακό δίδυμο Artozyma και Detrop “θέτει τον ‘πήχυ’ των τεχνολογικών εξελίξεων, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας στον αγροδιατροφικό κλάδο”, αναφέρει η ΔΕΘ – Helexpo που διοργανώνει μέχρι και αύριο τις εκθέσεις στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με συνολικά 350 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), συμμετοχές από 23 χώρες και περισσότερους από 130 Hosted Buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 22 χώρες.

   Το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, τα master classes από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας στο Bakery Lab, τα αντίστοιχα master classes ζαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος στο Pastry Lab, οι εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης Greek Bites Area και Cheese & Wine και ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς αποτελούν ένα μέρος μόνο των παράλληλων εκδηλώσεων των δύο εκθέσεων.

   Επίσης, η Συντεχνία Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε (seminars & workshops area στον ημιόροφο του περιπτέρου 15) ημερίδα με θέμα: “Το ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή του”, ενώ το ΑΠΘ και η Ένωση Ελλήνων Χημικών ΠΤΚΔΜ από τις 16:00-19:00 διοργάνωσε εκδήλωση (στην αίθουσα C του Σ.Κ. Ν. Γερμανός) για τις αποκεντρωμένες ερευνητικές υποδομές στον αγροδιατροφικό τομέα.

   Στη Detrop Boutique τιμώμενος δήμος είναι ο δήμος Πύργου Ηλείας, στο περίπτερο του οποίου συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις μεταποίησης, οι οποίες παράγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας Π.Ο.Π.

   “Παρούσα στη Detrop Boutique είναι η Ελλάδα της πρωτογενούς παραγωγής και της γαστρονομίας με 7 Περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας). Επίσης, συμμετέχουν ο δήμος Γορτυνίας, το επιμελητήριο Λάρισας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που επιδότησε 9 επιχειρήσεις-μέλη του”, αναφέρει ο εκθεσιακός φορέας.

   Το ωράριο λειτουργίας των δύο εκθέσεων αύριο, είναι από τις 10:00-18:00.

 ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα