Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
6.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ATHENA IOOC: 4-6 Μαΐου ο 8ος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου στην Καβάλα

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαATHENA IOOC: 4-6 Μαΐου ο 8ος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου στην Καβάλα
spot_img

Η διεθνής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζεται από έμπειρους γευσιγνώστες-δοκιμαστές διεθνούς εμβέλειας και κύρους, γνώστες της παγκόσμιας αγοράς.

Η 8η διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου «Αthena International Olive Oil Competition» (ATHENA IOOC) θα διεξαχθεί στην Καβάλα από 4 έως 6 Μαΐου 2023, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Η διεθνής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζεται από έμπειρους γευσιγνώστες-δοκιμαστές διεθνούς εμβέλειας και κύρους, γνώστες της παγκόσμιας αγοράς.
Στη φετινή διοργάνωση έχουν προσκληθεί κριτές από χώρες όλων των ηπείρων, όπως Αυστραλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Τυνησία και Χιλή.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας athenaoliveoil.gr.
Η βράβευση στον ATHENA IOOC, έναν από τους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς του είδους του, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη των πωλήσεων των διακεκριμένων ελαιολάδων, λόγω αναβάθμισης της εικόνας και της διαπραγματευτικής τους αξίας στις διεθνείς αγορές.

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελέτη: Ποια συσκευασία αλλοιώνει περισσότερο τη γεύση και τη φρεσκάδα του γάλακτος;

Επιστημονική μελέτη συνέκρινε έξι συσκευασίες γάλακτος: χάρτινα δοχεία, τρία είδη πλαστικών, μία χάρτινη σακούλα και ένα γυάλινο μπουκάλι για να καταλήξει ποια είναι καλύτερη και ποια χειρότερη σε γεύση και φρεσκάδα.

Παράδοξα τα ευρήματα μελέτης για το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων – Η “έκπληξη” των βιολογικών

Για πρώτη φορά γίνεται στοχευμένη σύγκριση για την επιρροή της παραγωγής, της μεταφοράς, και της συσκευασίας.

Τα νιτρώδη άλατα σε τρόφιμα σχετίζονται τώρα και με τον διαβήτη τύπου 2 λέει η Γαλλία

Έρευνα σε πάνω από 100.000 εθελοντές για 15 χρόνια.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα