Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
27.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στο ΤΟΡ20 με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΑΒ Βασιλόπουλος: Στο ΤΟΡ20 με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα
spot_img

Κατέκτησε την 9η θέση στην μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη, που διοργανώνει το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG

Η ΑΒ Βασιλόπουλος νοιάζεται για όλα όσα έχουν αξία. Φροντίζει για τους ανθρώπους της, για την κοινωνία, για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητά του. Φροντίζει, ώστε κάθε ελληνικό νοικοκυριό να έχει στο τραπέζι του ποιοτικά προϊόντα και υιοθετεί καινοτόμες πρακτικές και υπηρεσίες που απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία τόσο εντός των φυσικών καταστημάτων της, όσο και στον online κόσμο.

Για όλα αυτά ξεχωρίζει και αναγνωρίζεται! Έτσι, για όγδοη συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται στο TOP20 με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 9η θέση στην μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη, που διοργανώνει το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG. Η έρευνα, φέτος, είχε το motto «JUST BEFORE “META”» και εστίασε σε 3 σημαντικούς πυλώνες για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Η Καινοτομία (Innovation), η Καταναλωτική Εμπειρία (Customer Experience) και η Αφοσίωση (Engagement) βρέθηκαν, λοιπόν, στο επίκεντρο των 1.800 στελεχών από 380 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έρευνα και ανέδειξαν τις εταιρείες με την πιο ισχυρή εταιρική φήμη. Και η ΑΒ Βασιλόπουλος βρέθηκε στην 9η θέση! Γιατί, φροντίζει για όλα όσα νοιαζόμαστε. Με δράσεις και προγράμματα που συμβάλλουν στην βιωσιμότητα του πλανήτη μας και αναδεικνύουν την ισχυρή κοινωνική της ενσυναίσθηση, με προσήλωση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, αλλά και με διαρκή φροντίδα για να προσφέρει τα πιο ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της, μέσα από επιλογές και λύσεις που εξυπηρετούν κάθε τους ανάγκη και επιθυμία.

H σημαντική αυτή διάκριση αντανακλά τον σκοπό της ΑΒ Βασιλόπουλος να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Και γεμίζει τη μεγάλη ομάδα της ΑΒ με υπερηφάνεια αλλά και όρεξη να συνεχίσει, να εξελίσσεται και να επιστρέφει την εμπιστοσύνη των πελατών της, καθημερινά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα