Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη

ΑρχικήTop quality 4uBDL: Αλμπουμίνη Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη
spot_img

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη της BDL έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό και μπορεί να το αντικαταστήσει τέλεια σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του.

Η εταιρία BDL Organic & Healthy Food είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των βιολογικών προϊόντων & της υγιεινής διατροφής. Έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας  η οποία επεκτείνεται συνεχώς. Κύριος σκοπός της bdlorganics η διάθεση στην αγορά ανώτερης ποιότητας προϊόντων με εξαιρετικό σχεδιασμό.

Η BDL δημιουργεί ξεχωριστές & φιλικές στον καταναλωτή συσκευασίες οι οποίες απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς.

ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Το ασπράδι αυγού σε σκόνη μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια το νωπό ασπράδι αυγού σε σχεδόν όλες τις χρήσεις του, στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική κ.λπ. έχει τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά με το νωπό. Είναι εύκολο στη χρήση & διατηρείται εκτός ψυγείου. Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή παγωτών, μαρέγκας, μακαρόν ή όπου είναι απαραίτητο το ασπράδι αυγού.

100g ασπράδι σκόνη σε 700ml νερού δίνουν 800g ασπραδιού περίπου: 25 αυγά.
4g ασπράδι σκόνη σε 28ml νερού δίνουν 32g ασπραδιού περίπου: 1 αυγό.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα