Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Condito: Greek Salad Dressing με φέτα ΠΟΠ, ρίγανη και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαCondito: Greek Salad Dressing με φέτα ΠΟΠ, ρίγανη και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
spot_img

Το πιο δροσερό ελληνικό dressing!

Εξαιρετικό προϊόν σαν σύλληψη, μα κυρίως υπέροχο σε γεύση.

Η Condito μας έφερε το πιο δροσερό ελληνικό dressing! Ένα dressing με φέτα ΠΟΠ, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μηλόξυδο, ρίγανη & άλλα μυρωδικά. Ιδανικό σε σαλάτες και σάντουιτς. Φανταστικό ως dip.

Σχετικά με την Condito:

Η Condito δημιουργήθηκε το 2001 από τη συγχώνευση των εταιριών του Χρήστου Μωραΐτη και του Παύλου Παπαδόπουλου. Η ξεχωριστή πορεία των δύο επιχειρηματιών στον κλάδο των τροφίμων ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ενώ το επιστέγασμα της εμπορικής τους συνεργασίας, ξεκίνησε από την συνένωση των δυνάμεών τους το 1999. Το brand name Condito, που αρχικά ανήκε στην οικογένεια Παπαδόπουλου και σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων», διατηρήθηκε και δόθηκε στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Δέκα χρόνια αργότερα, η Condito εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας Ξηροί Καρποί Μακεδονίας (με ετήσια παραγωγή 1.000 τόνων ξηρών καρπών), κάνοντας ένα βήμα σε ένα νέο πεδίο δραστηριότητας. Την περίοδο αυτή ενεργοποιείται και η δεύτερη γενιά των δύο οικογενειών, η οποία, έχοντας ήδη ενεργή συμμετοχή πριν τη συγχώνευση των εταιριών, αναλαμβάνει τα ηνία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιχείρησης. Οι Κωνσταντίνος και Μαρία Μωραΐτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μεγαλωμένοι με το επιχειρείν στο αίμα τους, επενδύουν στις νέες τεχνολογίες και την έρευνα, δίνοντας ώθηση στη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων. Το 2011, η Condito δημιούργησε τη Gristiren. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών αναπληρωμάτων τυριού, ακολουθώντας την τάση στην παγκόσμια αγορά. Η Gristiren είναι μια αμιγώς (97%) εξαγωγική εταιρία με ετήσια παραγωγή 5.500 τόνων. Η Condito αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλτσών και παραδοσιακών ελληνικών σαλατών (18.000 τόνοι ετησίως) και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα) σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα