Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
3.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Condito: Greek Salad Dressing με φέτα ΠΟΠ, ρίγανη και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαCondito: Greek Salad Dressing με φέτα ΠΟΠ, ρίγανη και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
spot_img

Το πιο δροσερό ελληνικό dressing!

Εξαιρετικό προϊόν σαν σύλληψη, μα κυρίως υπέροχο σε γεύση.

Η Condito μας έφερε το πιο δροσερό ελληνικό dressing! Ένα dressing με φέτα ΠΟΠ, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μηλόξυδο, ρίγανη & άλλα μυρωδικά. Ιδανικό σε σαλάτες και σάντουιτς. Φανταστικό ως dip.

Σχετικά με την Condito:

Η Condito δημιουργήθηκε το 2001 από τη συγχώνευση των εταιριών του Χρήστου Μωραΐτη και του Παύλου Παπαδόπουλου. Η ξεχωριστή πορεία των δύο επιχειρηματιών στον κλάδο των τροφίμων ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ενώ το επιστέγασμα της εμπορικής τους συνεργασίας, ξεκίνησε από την συνένωση των δυνάμεών τους το 1999. Το brand name Condito, που αρχικά ανήκε στην οικογένεια Παπαδόπουλου και σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων», διατηρήθηκε και δόθηκε στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Δέκα χρόνια αργότερα, η Condito εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας Ξηροί Καρποί Μακεδονίας (με ετήσια παραγωγή 1.000 τόνων ξηρών καρπών), κάνοντας ένα βήμα σε ένα νέο πεδίο δραστηριότητας. Την περίοδο αυτή ενεργοποιείται και η δεύτερη γενιά των δύο οικογενειών, η οποία, έχοντας ήδη ενεργή συμμετοχή πριν τη συγχώνευση των εταιριών, αναλαμβάνει τα ηνία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιχείρησης. Οι Κωνσταντίνος και Μαρία Μωραΐτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μεγαλωμένοι με το επιχειρείν στο αίμα τους, επενδύουν στις νέες τεχνολογίες και την έρευνα, δίνοντας ώθηση στη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων. Το 2011, η Condito δημιούργησε τη Gristiren. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών αναπληρωμάτων τυριού, ακολουθώντας την τάση στην παγκόσμια αγορά. Η Gristiren είναι μια αμιγώς (97%) εξαγωγική εταιρία με ετήσια παραγωγή 5.500 τόνων. Η Condito αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλτσών και παραδοσιακών ελληνικών σαλατών (18.000 τόνοι ετησίως) και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα) σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσα φυτοφάρμακα έχει το Ελληνικό μέλι; Επιστημονική μελέτη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου 

Τι έδειξε μελέτη Ελλήνων επιστημόνων για την παρουσία φυτοφαρμάκων σε δείγματα ελληνικού μελιού και για το πόσο επικίνδυνα είναι για την υγεία των καταναλωτών.

Kinder: Ο ισχυρισμός υγείας «βοηθά στην ανάπτυξη» που απέρριψε η EFSA

Η Ferrero προσπάθησε να εξασφαλίσει ισχυρισμό υγείας για τα παιδιά, με μελέτες που δεν είχαν σχέση με την ανάπτυξη των παιδιών!

Κλειστά αύριο καταστήματα και απαγόρευση ντελίβερι σε βόρεια και βορειοανατολική Αττική- Σημερινές εικόνες διανομέων στο χιόνι κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Κλειστά αύριο τα καταστήματα στην βόρεια και βορειοανατολική Αττική και απαγορεύονται μετά τις 18.00 οι υπηρεσίες delivery ή courier στις ίδιες περιοχές. Συνεχίζουν σήμερα τις παραδόσεις φαγητού πολλές επιχειρήσεις, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χιόνι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα