ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔΩΔΩΝΗ: Η Χιονάτη τρώει μόνο Δωδώνη με φράουλα και ροδάκινο - Το...

ΔΩΔΩΝΗ: Η Χιονάτη τρώει μόνο Δωδώνη με φράουλα και ροδάκινο – Το νέο απολαυστικό διαφημιστικό σποτ

2 λεπτά ανάγνωσης

Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες το διαφημιστικό σποτ της ΔΩΔΩΝΗ για το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα φράουλα και ροδάκινο, προϊόν το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.
Κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι η χιονάτη, η οποία αντίθετα με όσα πιστεύαμε, δεν δέχεται την προσφορά της κακιάς μάγισσας και δεν υποκύπτει στο πειρασμό του σκέτου φρούτου. Όταν όμως δοκιμάζει το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα, δεν θέλει να φάει ξανά σκέτο φρούτο…παρά μόνο εάν είναι με ΔΩΔΩΝΗ.


Το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα ενισχύει τον οργανισμό απολαυστικά! Έχει πλούσια κρεμώδη υφή και υπέροχο αρωματικό χαρακτήρα. Παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, χωρίς χρωστικές, τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά και ζελατίνη ενώ περιέχει φρουκτόζη, χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Είναι πηγή βιταμινών Β12 & D και ιχνοστοιχείων Ασβεστίου (Ca), Σεληνίου (Se) και Ψευδαργύρου (Zn), με αποτέλεσμα να ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

- Advertisement -


Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Βασικός μας στόχος στη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ ήταν να εστιάσουμε στην αληθινή εμπειρία φρούτου που θα απολαύσει ο καταναλωτής επιλέγοντας να δοκιμάσει το νέο ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα. Ο εξαιρετικός πολύχρωμος σχεδιασμός αλλά και η σύγχρονη αισθητική του διαφημιστικού, αναδεικνύει μοναδικά την ποιότητα του προϊόντος, με μια φρέσκια οπτική που είμαστε σίγουροι πως θα τραβήξει ευχάριστα την προσοχή των καταναλωτών, τόσο ως προς την παραγωγή, όσο και ως προς τη γεύση του ίδιου του προϊόντος!»

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Πόσο ασφαλείς είναι οι σάλτσες; Νέα έρευνα εξετάζει τους μικροβιολογικούς κινδύνους

Νέα επιστημονική ανασκόπηση εξετάζει τα βακτήρια, τα παράσιτα και τους μικροοργανισμούς αλλοίωσης

Ποιοι ελληνικοί ελαιώνες κινδυνεύουν περισσότερο – Χάρτης κινδύνου για την ελληνική ελιά από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Ο νέος χάρτης καταγράφει μεγάλες γεωγραφικές διαφορές στους κλιματικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική ελαιοκαλλιέργεια.

Άσπρισε η ελιά σας; Τι είναι η βαμβακάδα και πότε χρειάζεται επέμβαση

Η λευκή εμφάνιση πάνω στα άνθη και στους νεαρούς βλαστούς προκαλεί συχνά ανησυχία, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν σημαίνει ότι το δέντρο κινδυνεύει άμεσα