Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Drinktec: Η ΥΔΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαDrinktec: Η ΥΔΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων
spot_img

Στη drinktec, στην οποία συμμετείχαν 1.002 εταιρίες από 55 χώρες, η ΥΔΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΣ Α.Ε. ήταν η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που δήλωσε συμμετοχή.

Η Hydropneumatic Service S.A. εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων, drinktec, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο στις 12 με 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του επιμελητηρίου ότι, στην έκθεση drinktec συμμετείχαν 1.002 εταιρίες από 55 χώρες, οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περίπου 50.000 εμπορικούς επισκέπτες από 169 χώρες, κάτι που ενισχύει σημαντικά τη θέση της, ως η κορυφαία εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία ποτών και ρευστών προϊόντων τροφίμων.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας στο Cibum, η “ΥΔΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΣ Α.Ε.” ήταν η πρώτη και μοναδική Ελληνική εταιρία που δήλωσε παρουσία στην DRINKTEC 2022 στο Μόναχο. Η εταιρεία έγινε αφορμή να υψωθεί για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της Έκθεσης η Ελληνική Σημαία και να επισκεφθούν το περίπτερό της εκατοντάδες άνθρωποι από όλα τα μέρη της γης, όπου είδαν μέρος των ανταλλακτικών που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο στην Ελλάδα και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για προμήθειά τους από την εταιρία.

Η “ΥΔΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΣ Α.Ε.” ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1995 με αντικείμενο τον πεπιεσμένο αέρα και τις εφαρμογές του στη Βιομηχανία.  Η εταιρεία υποστηρίζει μεγάλο μέρος της Ελληνικής και αλλοδαπής Βιομηχανίας παρέχοντας εμπορικές αλλά και τεχνικές υπηρεσίες, με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία σε παλινδρομικούς (εμβολοφόρους) αεροσυμπιεστές, καθώς και σε όργανα ακριβείας για τα προαναφερθέντα συγκροτήματα αεροσυμπιεστών και τα δίκτυά τους και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO9001.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπως αναφέρει, είναι νέας τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας για την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, στους οποίους συγκαταλέγονται διϋλιστήρια, βιομηχανίες εμφιάλωσης νερού, ζύθου, γαλακτοκομικών, αναψυκτικών, αλλά και συσκευασίας τροφίμων & φαρμάκων.

Η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο στο οποίο εξειδικευμένοι τεχνικοί ελέγχουν και επισκευάζουν παντός είδους βαλβίδες αεροσυμπιεστών. Σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της καταλαμβάνουν η ανακατασκευή βαλβίδων παντός τύπου εμβολοφόρων αεροσυμπιεστών, η κατασκευή ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας, αλλά και οι επισκευές και ανακατασκευές αποσυμπιεστών. Οι εμπορικές και τεχνικές τους δραστηριότητές τους επεκτείνονται από την Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, όπως η Αρμενία, η Γκάνα, η Ουκρανία και η Τσεχία.

Η επόμενη drinktec θα ανοίξει ξανά τις πύλες της το Φθινόπωρο του 2025.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food Experts’ Awards: “Άνοιξαν” τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

To Cibum ανακοινώνει και επίσημα τα FEA, τα βραβεία αναγνώρισης και επιβράβευσης της προόδου στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

TomKat Solution: Η απάντηση στο πολυστυρένιο με νέα, βιώσιμη και έξυπνη συσκευασία

Η εταιρεία TomKat Global Solutions δημιουργεί μια νέα συσκευασία ως εναλλακτική του πολυστυρένιου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 10 φορές και διαθέτει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Ευρωπαϊκή επιδημία Salmonella Mbandaka από κοτόπουλο – 196 κρούσματα, ένας νεκρός

Οι αρχές προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος δηλητηριάσεων εξακολουθεί να υπάρχει καθώς δεν έχει εντοπιστεί η εστία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα