Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελαιόλαδο «Enigma»: Στην κορυφή του διαγωνισμού Berlin GOOA

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΕλαιόλαδο «Enigma»: Στην κορυφή του διαγωνισμού Berlin GOOA
spot_img

Θέση στα Elite Olive Oils για το Enigma που σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης.

Χρυσό βραβείο απέσπασε το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο «Enigma» της εταιρείας Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, στον διαγωνισμό Berlin GOOA (Berlin Global Olive Oil Awards) που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας.

   Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια συμμετείχε με το ελαιόλαδο υψηλών φαινολών «Enigma» στη διοργάνωση που συγκαταλέγεται στους πιο έγκριτους και αυστηρών προδιαγραφών διαγωνισμούς στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων. Το ελαιόλαδο Enigma σημείωσε υψηλές βαθμολογίες στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης, γι’ αυτό και κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ελαιόλαδα της χρονιάς, τα Elite Olive Oils.

   Στον φετινό διαγωνισμό Berlin GOOA διαγωνίστηκαν περισσότερα από 870 ελαιόλαδα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες παγκοσμίως, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γαλλία, το Ισραήλ, το Μαρόκο, η Πορτογαλία κά.

   Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HORECA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα