ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΕλαιόλαδο «Enigma»: Στην κορυφή του διαγωνισμού Berlin GOOA

Ελαιόλαδο «Enigma»: Στην κορυφή του διαγωνισμού Berlin GOOA

2 λεπτά ανάγνωσης

Θέση στα Elite Olive Oils για το Enigma που σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης.

Χρυσό βραβείο απέσπασε το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο «Enigma» της εταιρείας Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, στον διαγωνισμό Berlin GOOA (Berlin Global Olive Oil Awards) που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας.

- Advertisement -

   Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια συμμετείχε με το ελαιόλαδο υψηλών φαινολών «Enigma» στη διοργάνωση που συγκαταλέγεται στους πιο έγκριτους και αυστηρών προδιαγραφών διαγωνισμούς στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων. Το ελαιόλαδο Enigma σημείωσε υψηλές βαθμολογίες στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης, γι’ αυτό και κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ελαιόλαδα της χρονιάς, τα Elite Olive Oils.

   Στον φετινό διαγωνισμό Berlin GOOA διαγωνίστηκαν περισσότερα από 870 ελαιόλαδα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες παγκοσμίως, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γαλλία, το Ισραήλ, το Μαρόκο, η Πορτογαλία κά.

- Advertisement -

   Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HORECA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΦΕΤ: Επιβεβαιώθηκε νοθεία σε ελληνικούς χυμούς – Τα ερωτήματα για την καταγγελία του Φεβρουαρίου

Μήνες μετά τις καταγγελίες του Φεβρουαρίου, ο ΕΦΕΤ επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγενών σακχάρων σε χυμούς πορτοκαλιού και μήλου, χωρίς να αποκαλύπτει μάρκες, εταιρείες και παρτίδες

ΥΠΑΑΤ: Επείγουσα αποστολή δειγμάτων με επικίνδυνα παθογόνα στη Γαλλία – Ερωτήματα για τη δημόσια υγεία

Επείγουσες αναλύσεις στο Παρίσι για Listeria και σταφυλοκοκκικές τοξίνες – Ανοιχτά ερωτήματα για προϊόντα και ενδεχόμενη επιμόλυνση.