Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έτοιμες Σαλάτες Λαχανικών και Οσπρίων στον Ατμό από τον ΑΓΡΟΚΗΠΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΈτοιμες Σαλάτες Λαχανικών και Οσπρίων στον Ατμό από τον ΑΓΡΟΚΗΠΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ
spot_img

H νέα σειρά Έτοιμες Σαλάτες Λαχανικών και Οσπρίων “Αγρόκηπος Χαλβατζή” στον Ατμό, ήρθε για να σας δώσει άπειρες γευστικές λύσεις στο λεπτό!

Τρεις συνταγές Λαχανικών στον ατμό με πρακτική συσκευασία με εξαιρετικά θρεπτικά χαρακτηριστικά, κατάλληλες για VEGAN διατροφή και βέβαια με κορυφαία γεύση. Σαλάτες συσκευασμένες σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, χωρίς συντηρητικά, που τρώγονται κρύες ή ζεστές.

Κους κους – Λαχανικά στον Ατμό

Ρεβύθια – Κινόα – Λαχανικά στον Ατμό

Πλιγούρι – Κινόα – Λαχανικά στον Ατμό

Χρυσή διάκριση για τις έτοιμες σαλάτες «Αγρόκηπος Χαλβατζή» «Λαχανικά στον ατμό με Πλιγούρι & Κινόα» με βραβείο ποιότητας Superior Taste Award 2022

ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗ

Με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων, επιστημόνων, ειδικών, αγροτών, με τεχνογνωσία, εμπειρία, κόπο και πολύ μεράκι δημιουργήσαμε τον Αγρόκηπο Χαλβατζή, στο εργοστάσιο μας στην Σκύδρα, ένα εξαιρετικό προϊόν που δημιουργεί νέα τάση στις διατροφικές συνήθειες του Έλληνα. Για αυτό είμαστε περήφανοι!

Aπό την Ελληνική γή στο τραπέζι σας. Προϊόντα αγνά, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων, για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας. Έτοιμα για να δημιουργήσετε πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς κούραση. Από τη Μακεδονική Χαλβατζής η νέα τάση διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο