Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί η Heinz ζήτησε συγνώμη από τους καταναλωτές – Η απογείωση του marketing

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΓιατί η Heinz ζήτησε συγνώμη από τους καταναλωτές - Η απογείωση του marketing
spot_img

Πρόσφατα η Heinz κυκλοφόρησε μια σειρά από έτοιμες προς χρήση σάλτσες ζυμαρικών με βάση την ντομάτα. Η νέα σειρά περιλαμβάνει από σάλτσα για bolognese μέχρι πέστο, λιαστή ντομάτα, Grana Padano & Mascarpone, μανιτάρια και άλλα νόστιμα. Μέχρι εδώ καλά και, χωρίς κανένα μεμπτό που θα μπορούσε ίσως να δικαιολογήσει τη δημόσια συγνώμη που ζήτησε από τους καταναλωτές η Alexandra Bayet, επικεφαλής της Πλατφόρμας Adjacencies – New Ventures, της Heinz.

Η πανέξυπνη Bayet ζήτησε συγνώμη από το κοινό για την… καθυστέρηση. Όπως είπε η αργοπορία στο λανσάρισμα σάλτσας για μακαρόνια από τη Heinz δεν είναι μόνο λίγων ημερών, αλλά καθυστέρησε για 150 ολόκληρα χρόνια…

“Όχι λίγες μέρες, αλλά 150 χρόνια καθυστέρηση”, είπε η Bayet και πρόσθεσε: “Ναι, είμαστε ειδικοί στις ντομάτες για όλο αυτό το διάστημα, και αυτή τη στιγμή παράγουμε περισσότερους από 5,5 δισεκατομμύρια σπόρους φυσικής αναπαραγωγής ετησίως – και παρόλα αυτά δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα μια ντομάτα σάλτσα ζυμαρικών” . Αυτή η “ειλικρινής συγνώμη” είναι ή δε είναι, μάθημα για marketing;

Για την ιστορία – και για να αποδείξουμε ότι όντως η προώθηση ήταν 100% επιτυχημένη -να πούμε πως η νέα σειρά που είναι ιδανική για χορτοφαγικές δίαιτες, με τις περισσότερες (έξι από τις επτά) να είναι κατάλληλες για vegans και vegetarians με μόνη εξαίρεση τη σάλτσα Grana Padano & το Mascarpone και διατίθεται σε γυάλινα βάζα 350g:

περιλαμβάνει:

Ντομάτα & φακές Ragu (vegan)

Μεσογειακά λαχανικά και χοντρές ντομάτες (vegan)

Ντομάτα, μανιτάρια & πιπεριά (vegan)

Σάλτσα ντομάτας για Bolognese (vegan)

Λιαστές ντομάτες και βασιλικός (vegan)

Ντομάτα & τσίλι (vegan) και

ντομάτα, Grana Padano & Mascarpone (δεν είναι κατάλληλο για vegans ή χορτοφάγους)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο