ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΓιώτης ΑΕ: Υλοποίηση προγράμματος δωρεών τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες

Γιώτης ΑΕ: Υλοποίηση προγράμματος δωρεών τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες

2 λεπτά ανάγνωσης

Το κοινωνικό της έργο συνέχισε και το 2021 η εταιρεία Γιώτης AE μέσω του προγράμματος δωρεών τροφίμων, σε μια χρονιά με πολύ αυξημένες ανάγκες ως συνέπεια της πανδημίας covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, για άλλη μια χρονιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε μεγάλη έμφαση στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα παιδιά και οι οικογένειες. Επίσης, ανταποκρίθηκε άμεσα στην κάλυψη αναγκών πληγέντων από φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, σεισμούς κλπ.

- Advertisement -

Κινούμενη σε αυτούς τους άξονες, η εταιρία προχώρησε και το 2021 σε σημαντικές δωρεές τροφίμων. Συγκεκριμένα:

– Διέθεσε 550.000 μερίδες γευμάτων & ροφημάτων, καθώς και πάνω από 11,5 τόνους αλεύρων για τη σίτιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη

- Advertisement -

– Στήριξε με δωρεές τροφίμων πάνω από 120 φορείς όπως κοινωνικά παντοπωλεία δήμων, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και άλλους κοινωνικούς φορείς, δίνοντας όπως πάντα ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες παιδιών και οικογενειών

– Συνέχισε τη σταθερή της υποστήριξη σε ετήσια βάση στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου», τον παιδικό σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», το ίδρυμα «Η Θεοτόκος» και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Η στήριξη αυτή προς τους συγκεκριμένους φορείς συνεχίζεται σταθερά και το 2022.

«Όλοι οι άνθρωποι της Γιώτης έχουμε γαλουχηθεί με τις αρχές των ιδρυτών της, που έθεσαν εξαρχής ως προτεραιότητά τους τη στήριξη της κοινωνίας μας και, ειδικά, των παιδιών», δήλωσε ο Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της Γιώτης ΑΕ. «Αποτελεί στοιχειώδες καθήκον μας να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα αυτών και των οικογενειών τους».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΟΦ: 289 φάρμακα με περιορισμένη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα – Ποια βρίσκονται στη νέα λίστα

210 φάρμακα αφορούν την κοινότητα, 56 τα νοσοκομεία, ενώ 21 χρειάζονται έκτακτες εισαγωγές μέσω ΙΦΕΤ

Επιδημία σαλμονέλωσης από ντομάτες στην Ιταλία – Άμεση απαγόρευση διάθεσης σε σχολεία, νοσοκομεία και γηροκομεία

Κρούσματα σε τέσσερις περιφέρειες, ανάκληση ντομάτας από τη Σικελία και έκτακτα μέτρα προστασίας στην Απουλία.