Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Goody’s- Everest: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Food Experts Awards 2023

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαGoody’s- Everest: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Food Experts Awards 2023
spot_img

Χ. Πάνου: “Για εμάς είναι πάντα σημαντικό να βραβευόμαστε για επιτεύγματα που αφορούν στους τομείς της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης”.

Ο Όμιλος Goody’s Everest απέσπασε 2 χρυσά βραβεία σε δύο σημαντικές κατηγορίες των Food Experts awards 2023, μιας διοργάνωσης που επιβραβεύει τα επιτεύγματα και τις καλές πρακτικές στον τομέα των τροφίμων και ποτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος διακρίθηκε στις κατηγορίες Food Safety Culture Stand Out και Excellent Food Related Training Scheme, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την ηγετική του θέση στον κλάδο της εστίασης.

Η κ. Χριστίνα Πάνου,  Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτές τις διακρίσεις. Για εμάς είναι πάντα σημαντικό να βραβευόμαστε για επιτεύγματα που αφορούν στους τομείς της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης, αφού πρόκειται για δύο στρατηγικές προτεραιότητες, που είναι ενσωματωμένες στο DNA των σημάτων μας από τα πρώτα κιόλας βήματά τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να πρωτοπορούμε σε ότι κάνουμε.” 

……………………………………………………

Ο Όμιλος GoodysEverest είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης. Αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, απασχολώντας, περισσότερους από 5.000 – άμεσα & έμμεσα – εργαζομένους, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία και ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα των τοπικών κοινωνιών. Ο Όμιλος λειτουργεί 2 σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας στους πελάτες του ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων: Καινοτόμα πλατφόρμα ενημέρωσης για την νομοθεσία τροφίμων

Η νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση, βοηθά τις επιχειρήσεις, όχι μόνο να γνωρίζουν αλλά και να προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στην ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΕ: Αυστηρά μέτρα για την πάταξη “ψευδοοικολογικών” ισχυρισμών στις ετικέτες

Το 53,3 % των περιβαλλοντικών ισχυρισμών στην ΕΕ διαπιστώθηκε ότι είναι ασαφείς, παραπλανητικοί ή αβάσιμοι και το 40 % ατεκμηρίωτοι.

Viral η τάση κατανάλωσης σκυλοτροφής – Έντονες αντιδράσεις – Πάνω από 24 εκ. προβολές

Σύμφωνα με έναν fitness influencer, η τροφή για σκύλους έχει πολύ υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης. Αλλά κάνει να την καταναλώνουν οι άνθρωποι;
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα