Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H ΠΙΝΔΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στη Food Expo 2022

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαH ΠΙΝΔΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στη Food Expo 2022
spot_img

O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ έδωσε δυναμικό παρών στην Food Expo 2022, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με ένα εμβληματικό περίπτερο στο Hall 2 της έκθεσης, η ΠΙΝΔΟΣ πρόβαλλε τη δυναμική της παρουσία και το εκτενές portfolio ποιοτικών προϊόντων από κοτόπουλο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε η πλούσια γκάμα των προϊόντων, και οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν με τα γευστικά και υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα της ΠΙΝΔΟΣ.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο προσφέροντας στους καταναλωτές πολλές διαφορετικές επιλογές από παραλλαγές κρέατος κοτόπουλου εύκολα και γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα σειρά έτοιμων ψημένων προϊόντων, νωπών και κατεψυγμένων.  Chicken nuggets, cordon bleu, κοπανάκια ψημένα και παναρισμένα, φιλετάκια ψημένα και παναρισμένα, κοτομπουκιές από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου, χειροποίητο μπιφτέκι, κεφτεδάκια, γύρος και πολλά άλλα προϊόντα συνθέτουν τη γκάμα της νέας σειράς των έτοιμων ψημένων προϊόντων.  Όλα τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ αποτελούν την ιδανική και νόστιμη καθημερινή επιλογή, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη χωρίς συντηρητικά, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ. Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για την παραγωγή των έτοιμων ψημένων προϊόντων, η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας στη νέα εξειδικευμένη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου. Επιπλέον, πάντα πιστή στο όραμά της για μείωση του αποτυπώματος της στο περιβάλλον, η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που επενδύει σε βιώσιμες συσκευασίες και χρησιμοποιεί στα νέα νωπά προϊόντα της, συσκευασίες που περιέχουν με 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet).

Κατά την διάρκεια της Food Expo, στο εντυπωσιακό περίπτερο της ΠΙΝΔΟΣ, ο chef Γιώργος Τσούλης μαζί με την ομάδα του και τον σεφ Παύλο Παππά πραγματοποίησαν Live Cooking Show, με μοναδικές γευστικές προτάσεις κοτόπουλου για τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν δια χειρός του chef Γιώργου Τσούλη και της ομάδας του, προϊόντα από τη νέα σειρά έτοιμα ψημένα συνδυασμένα με ειδικά δημιουργημένες συνοδευτικές σάλτσες.

Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και όλα τα προϊόντα του Συνεταιρισμού συμπεριλαμβανομένων της σειράς των νωπών συσκευασμένων κοτόπουλων σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα και με αναγραφή ταυτότητας προέλευσης του παραγωγού, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, καθώς και τα αλλαντικά από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, η κοτόπιτα και πολλά άλλα ξεχωριστά προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ.

Ξεχωριστή θέση είχαν και τα Ηπειρώτικα Αυγά, παρουσιάζοντας όλους τους κωδικούς τους καθώς και τα αυγά από το Κτήμα Καλπάκι από κότες που τρέφονται με κόκκινο καλαμπόκι, καθώς και τα νέα προϊόντα OVO FRESCO από παστεριωμένο ασπράδι αυγού. Τόσο ο ΑΠΣΙ Η ΠΙΝΔΟΣ όσο και τα Ηπειρώτικα Αυγά έχουν σαν κοινό παρονομαστή την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που παράγουν, την τεχνογνωσία αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μέσα από συνεχείς επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και την έρευνα.

H ΠΙΝΔΟΣ, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά, δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»:

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός, ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο