Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
22.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Φάρμα Μητσόπουλος συμμετέχει δυναμικά στην Food Expo 2023

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ Φάρμα Μητσόπουλος συμμετέχει δυναμικά στην Food Expo 2023
spot_img

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εντυπωσιακό περίπτερο της Φάρμα Μητσόπουλος με τη νέα σειρά ΨΗΜΕΝΑ στο Hall 2 – περίπτερο A02/B01.

Η Φάρμα Μητσόπουλος για μία ακόμα χρονιά, θα δώσει το παρών στη Food Expo 2023, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η Φάρμα Μητσόπουλος θα αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα, τόσο με το εντυπωσιακό περίπτερο στο Hall 2 της έκθεσης, όσο και με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα παρουσιάσει στους επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα προϊόντα από τη Φάρμα Μητσόπουλος, όπως προψημένος γύρος χοιρινό και κοτόπουλο, doner & al pastor, χοιρινό σνίτσελ και τις χοιρινές μπουκιές – μια καινοτομία της Φάρμα Μητσόπουλος. Την πλούσια γκάμα προϊόντων συμπληρώνουν κεμπάπ πολίτικο και κεμπάπ γεμιστό με γραβιέρα, βόειο μπιφτέκι γεμιστό με cheddar αλλά και απλό και ανάμεικτο μπιφτέκι με γραβιέρα. Σημαντική παρουσία θα έχει και η νέα σειρά ΨΗΜΕΝΑ, την οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στα live cooking shows που έχει διοργανώσει η Φάρμα Μητσόπουλος.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, ένα φαντασμαγορικό Ethnic Street Food Party με τον Chef Ηλία Σκουλά και προσκεκλημένη του την Μυρσίνη Λαμπράκη, προσκαλεί τους επισκέπτες να δοκιμάσουν πρωτότυπες Street Food δημιουργίες με προϊόντα της Φάρμα Μητσόπουλος. Την Κυριακή 19 Μαρτίου τη σκυτάλη παίρνει το Premium Burger Event της Φάρμα Μητσόπουλος, με τον Ηλία Σκουλά και τη προσκεκλημένη, Μυρσίνη Λαμπράκη, να απογειώνει γευστικά κάθε ουρανίσκο, ενώ οι fans του είδους θα απολαύσουν το αγαπημένο του Premium Burger, το Bacon Mushroom Melt, με μπιφτέκι από μοσχάρι Black Angus – το καμάρι της Premium σειράς της Φάρμα Μητσόπουλος. Η απόλαυση ολοκληρώνεται την Δευτέρα 20 Μαρτίου με μια ωδή στα λουκάνικα της Φάρμα Μητσόπουλος. Οι δυο καταξιωμένοι σεφ θα συνδυάσουν την έμπνευσή τους σε μια μαγειρική κόντρα που θα συζητηθεί και απολαυστεί από όλους τους επισκέπτες.  

Η Φάρμα Μητσόπουλος, με παρουσία άνω των 60 ετών, καινοτομεί με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, γευστικές προτάσεις και ευελιξία χρόνου και άρτιου τελικού αποτελέσματος τόσο στην RETAIL αγορά όσο και στην HO.RE.CA, συνθέτοντας μια γκάμα ολοκληρωμένη άριστης ποιότητας, πανδαισίας γεύσεων και ευελιξίας, τόσο για τον επαγγελματία αλλά και τον καταναλωτή.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα