Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
10.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ μειώνει τη ζάχαρη στα παιδικά γιαούρτια

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΚΡΙ ΚΡΙ μειώνει τη ζάχαρη στα παιδικά γιαούρτια
spot_img

Η γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ δημιούργησε μια πλήρη γκάμα επιδορπίων γιαουρτιού για παιδιά, που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις των νεαρών καταναλωτών, καθώς και στα πρότυπα των γονιών για υγιεινή διατροφή.

Η γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ που όπως δηλώνει, η ίδια εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στον χώρο των παιδικών γλυκών γιαουρτιού, δεν εφησυχάζει.

Παραμένοντας πιστή στις αρχές της για την παραγωγή προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας, με σεβασμό στους καταναλωτές και ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικών για μείωση της ζάχαρης, μείωσε τα σάκχαρα στα επιδόρπια γιαουρτιού για παιδιά

Πιο συγκεκριμένα, μειώσε τα συνολικά σάκχαρα στο προϊόν Kri Kri Kids Scooby Doo κατά 13% και αφαίρεσε όλα τα πρόσθετα (όπως ρυθμιστές οξύτητας, χρώματα, συντηρητικά). Παράλληλα πρόσθεσε βιταμίνη D και δημιουργήσε ένα προϊόν μόνο με φυσικά συστατικά και 100% ελληνικό φρέσκο ​​γάλα. Το ίδιο έκανε και με τη σειρά Kri Kri Kids Peppa Pig , με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτά τα σάκχαρα μειώθηκαν κατά 32%.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ με αυτές τις αλλαγές δημιούργησε μια πλήρη γκάμα επιδορπίων γιαουρτιού για παιδιά, με ή χωρίς υπερκόψιμο, που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις των νεαρών καταναλωτών, καθώς και στα πρότυπα των γονιών για υγιεινή διατροφή.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο