Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΕΒΤ: Ειδική ενότητα για τις βέλτιστες πρακτικές των μελών της

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣΕΒΤ: Ειδική ενότητα για τις βέλτιστες πρακτικές των μελών της
spot_img

Νέα ενότητα στην ιστοσελίδα του ΣΕΒΤ για την δημοσιοποίηση των “καλών” πρακτικών των Ελληνικών επιχειρήσεων

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και ποτών εγκαινίασε στην ιστοσελίδα της μία νέα ενότητα προκειμένου να ενθαρρύνει τα μέλη της να υιοθετήσουν καινοτόμες πρακτικές για την προώθηση της υγείας των Ελλήνων καταναλωτών, για την ανάδειξη και ανάπτυξη της βιωσιμότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις και γενικότερα προκειμένου ανοίξει ο δρόμος για ένα σύστημα διατροφής που θα είναι φιλικότερο και προς τον Έλληνα αλλά και προς το περιβάλλον.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα, η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ) επενδύει σε καινοτόμες και βιώσιμες μεθόδους παραγωγής, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και τις νέες κοινωνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Έτσι, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και εθελοντικές δεσμεύσεις προκειμένου να επιτύχουν ένα δίκαιο, υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα διατροφής και μια μετάβαση προς πιο ισορροπημένες δίαιτες και υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Για την προώθηση των πρωτοβουλιών αναμόρφωσης του κλάδου:

 – Δημιουργήσαμε αυτήν την ενότητα, όπου αναρτώνται οι Βέλτιστες Πρακτικές των Μελών μας.

       – Φιλοξενούμε επίσης αυτές τις Βέλτιστες Πρακτικές στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο της Ομοσπονδίας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα