Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαζικά λουκέτα στις παμπ της Βρετανίας – Δεν αντέχουν το ενεργειακό κόστος

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΜαζικά λουκέτα στις παμπ της Βρετανίας - Δεν αντέχουν το ενεργειακό κόστος
spot_img

Το κόστος ενέργειας έχει τετραπλασιαστεί οδηγώντας σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες

Περισσότερες από 400 βρετανικές παμπ έκλεισαν πέρυσι λόγω του lockdown της πανδημίας, αλλά μάλλον τα λουκέτα είναι μόνο στην αρχή…

Ακόμη περισσότεροι ιδιοκτήτες παμπ ετοιμάζονται για μαζικά λουκέτα λόγω του κόστους της ενέργειας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters μία τυπική παμπ του Λονδίνου – που μόλις άρχισε να ανακάμπτει από την πανδημία- είναι αντιμέτωπη με υπερ-τετραπλασιασμό του κόστους ενέργειας.

Τα στοιχεία από τους αναλυτές ενέργειας Cornwall Insight δείχνουν ότι οι μικρές επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου που διαπραγματεύονται νέες ενεργειακές συμβάσεις για το χειμώνα αντιμετωπίζουν κατά μέσο όρο τετραπλάσια ή πενταπλάσια αύξηση των τιμών σε σύγκριση με τις συμφωνίες που έγιναν πριν από δύο χρόνια.

Όποτε οι επιλογές για τους επιχειρηματίες δεν είναι πολλές: Ή θα αυξήσουν τις τιμές στα προϊόντα που διαθέτουν, ή θα μειώσουν το προσωπικό, ή θα μειώσουν τις ώρες λειτουργίας ή θα κλείσουν.

Σχεδόν τα δύο τρίτα των βρετανικών επιχειρήσεων φιλοξενίας βρίσκονται επί του παρόντος στο κόκκινο, σύμφωνα με έρευνα του BBPA, του Βρετανικού Ινστιτούτου Πανδοχείου και του UK Hospitality.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο