ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΜειώνει τις τιμές στα προϊόντα της η ΜΕΒΓΑΛ

Μειώνει τις τιμές στα προϊόντα της η ΜΕΒΓΑΛ

1 λεπτά ανάγνωσης

Συμμετέχει στην πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης «Μόνιμη Μείωση τιμών» με βασικούς κωδικούς.

Η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ συμμετέχει στην πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης «Μόνιμη Μείωση τιμών», την οποία εφαρμόζει σε βασικούς κωδικούς προϊόντων, όπως κεφίρ, φέτα, γιαούρτι Lactose Free 2% και επιδόρπια.

- Advertisement -

«Η δύναμη των καταναλωτών είναι η δύναμή μας» αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει: «Με αυτή την αρχή η ΜΕΒΓΑΛ προχωρά σε μείωση τιμών, προκειμένου να εναρμονισθεί με τις σημερινές κοινωνικές ανάγκες στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια».

Επίσης, σημειώνεται ότι από το 1950 η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρει ποιοτικά γαλακτοκομικά και καινοτόμα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, βασικά συστατικά της υγιεινής διατροφής, τα οποία επιθυμεί να είναι προσιτά στο κοινό και να βρίσκονται καθημερινά σε κάθε ελληνικό σπίτι.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.