Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
25.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΙΝΕΡΒΑ: Πιστοποίηση με το νέο πρότυπο ISO 50001:2018

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων ΔιαχείρισηςΜΙΝΕΡΒΑ: Πιστοποίηση με το νέο πρότυπο ISO 50001:2018
spot_img

Η ΜΙΝΕΡΒΑ προχώρησε στην εφαρμογή και πιστοποίηση με το νέο πρότυπο σύστημα διαχείρισης ενέργειας ISO 50001:2018 για τα εργοστάσια του Σχηματαρίου και των Ιωαννίνων, από τον φορέα πιστοποίησης BM TRADA.

Το νέο πρότυπο αντικαθιστά το ISO 50001:2011 και παρέχει ένα αποτελεσματικό πλαίσιο για την καλύτερη χρήση της ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βασική εταιρική αρχή της ΜΙΝΕΡΒΑ αποτελεί ο σεβασμός στην προστασία του περιβάλλοντος σε όλο το φάσμα της βιομηχανικής παραγωγής, και επί σειρά ετών πιστοποιείται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία, περιβαλλοντικής διαχείρισης, καθώς και διαχείρισης της ενέργειας.

Η Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων, μια εταιρεία με ιστορία και εμπειρία σχεδόν 120 χρόνων, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με ισχυρά brands όπως το Μινέρβα, το Pummaro, το Φαστ, το Χωριό, το ΤΟΠ, και το Brava.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μέχρι πόσα πατατάκια με πράσινα σημάδια μπορείτε να φάτε για να μην αρρωστήσετε

Επειδή υπάρχουν μέσα σε σακουλάκι γνωστής εταιρείας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα καταναλώσετε.

Listeria monocytogenes σε εστιατόρια και καφέ: Ποια τα επικίνδυνα σημεία επιμόλυνσης και πώς μεταφέρεται

Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές.

Έφηβος έχασε την όραση και την ακοή του, από τα junk food!

Οι τεράστιες επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωση τροφίμων πλουσίων σε ζάχαρη αλάτι και λιπαρά, χωρίς καμία θρεπτική αξία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο