Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Όμιλος OPTIMA: Δύο νέες πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων του

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΌμιλος OPTIMA: Δύο νέες πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων του
spot_img

Διαρκής επένδυση στα πιο αυστηρά και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας τροφίμων

Δύο νέες πιστοποιήσεις από την TÜV NORD έρχονται να επιβεβαιώσουν στην πράξη τη δέσμευση του Ομίλου OPTIMA για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων του, αλλά και τη διαρκή επένδυσή του στα πιο αυστηρά και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας τροφίμων, σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, η OPTIMA AE, πιστοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζει, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 του Διεθνή Οργανισμού Τυποποίησης (ISO), εξασφαλίζοντας τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας σε όλα τα προϊόντα της.

Παράλληλα, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ έλαβε την ανώτατη βαθμολογία ΑΑ+ στο πρότυπο BRC, στο πλαίσιο της πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που διατηρεί στο εργοστάσιο της στην Ελασσόνα. Σημειώνεται ότι το πρότυπο BRC, αποτελεί ένα εξαιρετικά αυστηρό σύστημα διασφάλισης τροφίμων, αναγνωρισμένο  από την Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI). Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που έχουν λάβει τα τρία εργοστάσια της ΗΠΕΙΡΟΣ σε Άρτα, Ελασσόνα και Δομοκό, όπως το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, το Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας ISO 50001, την Πιστοποίηση Βιωσιμότητας (ESG) από την EcoVadis για τους πυλώνες Περιβάλλον, Ηθική, Εργασιακά & Ανθρώπινα Δικαιώματα και Βιώσιμες Προμήθειες, αλλά και το Πρότυπο Μηδενικών Απορριμμάτων σε Χωματερή “Zero Waste to Landfill”.

Οι πιστοποιήσεις αυτές αποτελούν επιστέγασμα της στρατηγικής του Ομίλου OPTIMA για συνεχή βελτίωση και συμμόρφωση με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές της αγοράς τροφίμων, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ανώτερη γεύση τους αλλά και για την αξιοπιστία τους.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα