Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 1000 ευρώ σε φούρνο στην Πετρούπολη – Τα λάθη στη σήμανση των προϊόντων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρόστιμο 1000 ευρώ σε φούρνο στην Πετρούπολη - Τα λάθη στη σήμανση των προϊόντων
spot_img

Η περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε νέο πρόστιμο σε φούρνο για δύο σημαντικές παραβάσεις

Με την υπ’αρ. 362202/26-03-2025 απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε Δυτικού τομέα Αθηνών επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ στην επιχείρηση «ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» με Α.Φ.Μ. 997261978  που βρίσκεται στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 76 στην Πετρούπολη διότι σε έλεγχο που διενεργήσανε ελεγκτές της υπηρεσίας μας στο ανωτέρω κατάστημα στις 5-03-2025 διαπιστώθηκαν 1) ελλιπείς ενδείξεις σε προσυσκευασμένο προϊόν και συγκεκριμένα σε ανάμικτο κέικ, το οποίο αποτελεί παράβαση του άρθρου 10§3 της Υ.Α 91354-(ΦΕΚ 2983/Β/30-08-2017 και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 10§4Β της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης 2) Μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο σε γραβιερόπιτα (πατητή κουροσφολιάτα με γραβιέρα Κρήτης 270 gr) το οποίο αποτελεί παράβαση του άρθρου 11§1Β της Υ.Α 91354-(ΦΕΚ 2983/Β/30-08-2017 και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 11§2Β της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα