ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΤώρα το MILKO σε νέο οικολογικό μπουκάλι

Τώρα το MILKO σε νέο οικολογικό μπουκάλι

2 λεπτά ανάγνωσης

Το νέο μπουκάλι MILKO είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (φιάλη από 35% rPet), ενώ διαθέτει και μη αποσπώμενο καπάκι, το οποίο ανακυκλώνεται πλήρως μαζί με το σώμα της φιάλης

Θέλεις να κάνουμε όλοι μαζί τον πλανήτη μας καλύτερο; Το MILKO κάνει την αρχή για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Είσαι μέσα? Η επιλογή είναι δική σου…

- Advertisement -

Το αγαπημένο σοκολατούχο μικρών και μεγάλων χρησιμοποιεί αποκλειστικά και κατά 100% κόκκους κακάο εξαιρετικής ποιότητας προερχόμενους από φάρμες που διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση της Rainforest Alliance.

Γιατί ? Μέσα από αυτή τη συνεργασία, στόχος είναι η διασφάλιση της βελτίωσης των μέσων διαβίωσης των αγροτών καλλιεργητών κακάο και των δασικών κοινοτήτων, η προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και φύση είναι σε αρμονία. Η σφραγίδα της Rainforest Alliance έρχεται για να ενισχύσει το μήνυμα του MILKO «Kάνουμε έναν καλύτερο πλανήτη αληθινό».

- Advertisement -

Είναι αυτό όμως αρκετό? Για το MILKO, όχι!

Έτσι, κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για το περιβάλλον σε επίπεδο συσκευασίας. Το νέο μπουκάλι MILKO είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (φιάλη από 35% rPet), ενώ διαθέτει και μη αποσπώμενο καπάκι, το οποίο ανακυκλώνεται πλήρως μαζί με το σώμα της φιάλης, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το MILKO κάνει ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση μείωσης του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, μετατρέποντας σταδιακά όλες τις φιάλες του από λευκό pet σε διάφανο PET με χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού (clear r-PET), ενισχύοντας την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία.

Έτσι, ξεκινάει η νέα εποχή MILKO!

Milko: Κάνουμε έναν καλύτερο πλανήτη αληθινό

#MilkoLovesThePlanet

Απολαύστε τη νέα ταινία του MILKO :

https://www.youtube.com/watch?v=CSVXNtwwq8s&ab_channel=Milkochannel

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Έλληνες αρτοποιοί: 1.500 λουκέτα, με πέντε αλυσίδες σούπερ μάρκετ να απειλούν τον κλάδο

Έλσα Κουκουμέρια: «Μεγάλη αδικία για εμάς και παραπλάνηση του καταναλωτή» – Γιώργος Καββαθάς: «Πολύ σύντομα θα δούμε την κατάληψη του χώρου από πέντε αλυσίδες σούπερ μάρκετ».

Νέα προειδοποίηση για κοινό τρόφιμο του σουπερμάρκετ – Επιστημονικά ευρήματα και συστάσεις από τις αρχές – Του Ν. Γδοντέλη

Παθογόνα βακτήρια, θερμοκρασία και χρόνος αποθήκευσης στο επίκεντρο νέων επιστημονικών δεδομένων για δημοφιλή τρόφιμα.

Εντοπίστηκε μέλι με Clostridium botulinum – Πηγές επιμόλυνσης, ανθεκτικότητα και περιστατικά αλλαντίασης

Νέο περιστατικό στην Ευρώπη ανοίγει ξανά τη συζήτηση για την παρουσία C. botulinum στο μέλι – Από πού προέρχεται, πώς ελέγχεται και ποιος είναι ο κίνδυνος.