Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Β.Σ. Καρούλιας: Συμφωνία για τη διανομή των λικέρ και των σιροπιών της Marie Brizard

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΒ.Σ. Καρούλιας: Συμφωνία για τη διανομή των λικέρ και των σιροπιών της Marie Brizard
spot_img

Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των λικέρ και των σιροπιών της Marie Brizard, προχώρησε η Β.Σ. Καρούλιας με τη La Martiniquaise-Bardinet. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή συνεργασία της Β.Σ.Καρούλιας ενισχύει το portfolio της εταιρείας, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες της εστίασης, για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7).

Ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στη Β.Σ.Καρούλιας τη γκάμα της Marie Brizard. Θεωρούμε πως η δυναμική μας στην Ελληνική αγορά συμπορεύεται με τους στόχους για ανάπτυξη του brand και πως τα σιρόπια και τα λικέρ της καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των επαγγελματιών της εστίασης. Επιπροσθέτως, αισθανόμαστε περήφανοι που η La Martiniquaise-Bardinet μας τιμά και μας εμπιστεύεται ακόμη ένα brand της, σε συνέχεια της εξαιρετικής μας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2013 με τη διανομή των ουίσκι GlenMoray και Label 5 και συνεχίστηκε αργότερα με το Cutty Sark».

Σημειώνεται ότι τo Marie Brizard είναι ένα brand με μακρά ιστορία και εξειδίκευση στην κατηγορία των λικέρ από το 1755. Η Marie Brizard, ιδρύτρια της εταιρείας, μία δυναμική γυναίκα και τολμηρή οραματίστρια, ήταν η πρώτη Γαλλίδα που κατέκτησε την τέχνη της δημιουργίας λικέρ εντός και εκτός γαλλικών συνόρων. Η εταιρεία σήμερα, προσφέρει ένα πολύ διευρυμένο πορτφόλιο σε λικέρ και σιρόπια, το οποίο ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς mixologists και επαγγελματίες του χώρου. Το διαθέσιμο κωδικολόγιο συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με γεύσεις-επιταγές της σύγχρονης, ανερχόμενης παγκόσμιας bartending σκηνής. To 2019, η εταιρεία προστέθηκε στο δυναμικό του ομίλου La Martiniquaise-Bardinet πλαισιώνοντας το ήδη εδραιωμένο κωδικολόγιο αλκοολούχων που προσφέρει η τελευταία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο